Star-Light DPV-815A++, uscător de rufe cu pompă de căldură

Uscătoarele de rufe le găsim la diverse prețuri deoarece dotările diferă de la un model la altul. Star-Light DPV-815A++ e un aparat electrocasnic de dimensiuni generoase care uscă rufele din mașina de spălat cu o eficiență superioară deoarece se folosește de pompa de căldură. Se suflă aer rece și cald pe rufe, pe când cele cu uscare prin condensare doar ridică temperatura. Țesăturile sunt protejate atunci când se suflă aer rece/cald, adică nu vor fi deteriorate.

Din poza de jos se vede foarte bine că are un design plăcut, un panou de control digital în partea dreaptă și o ușă ucu n design plăcut. Diametrul ușii nu e foarte mare pentru că e vorba de un model cu încărcare 9 kg, iar această cantitate diferă în funcție de programul ales. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Vă oferă un număr mare programe de uscare – 15, iar performanțele sunt mult peste cele ale variantelor integrate. Se poate pune în dressing dacă nu aveți loc în altă parte sau chiar lângă mașina de spălat ori sub/peste ea (depinde cum vă convine). Are un preț rezonabil în opinia mea și nu sunt multe variante disponibile de la acest brand, din păcate.

Păreri pro și contra

Panou de control al uscătorului seamănă mult cu cel al unei mașini de spălat rufe și sunt programe aproape similare, doar că mai puține. Acest model se potrivește perfect alături de o mașină de spălat cu încărcare generoasă, dar și cu capacitate bună de stoarcere. Uscare se face printr-o metodă care reduce consumul, după cum am menționat și cred că se va renunța la a mai produce uscătoare cu condensare.

Star-Light DPV-815A++ are programe care permit uscare oricărui articole însă nu le puteți pune chiar pe toate într-un singur program, aici mă refer la cămăși articole pentru copii. Nu poate fi un model compact și nici foarte ușor de mutat, dar va fi de folos pentru cei care nu au timp pentru rufe și vor mai mult timp liber. Multe aparate ne pot ușura viața și chiar cel accesibile, însă dacă vreți facturi mai mici, optați pentru cele eficiente.