Samsung WW80T4540AX/LE, model gri cu clasa A3+

Samsung WW80T4540AX/LE este o maşină de spălat rufe modernă pentru o familie compusă din 4 persoane deoarece capacitatea de încărcare e de 8kg. Consumul energetic e unul scăzut, fiind vorba despre clasa A+++ de eficienţă energetică atribuit unui consum de 177 kWh pe an.

Maşina aceasta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat cu dotări caracteristice Samsung precum Add Wash, motor inverter, sertar Stay Clean şi altele.


Păreri pro şi contra

Maşina Samsung WW80T4540AX/LE nu e smart, dar stă foarte bine pe partea de economisire a resurselor, spălare şi confort.
Întreţinerea aparatului nu presupune prea multe lucruri din partea dvs. întrucât are sertar Stay Clean şi Drum Clean. Sertarul va fi mereu curat, fără depuneri inestetice de detergent prin caracteristica Say Clean. Drum Clean e o caracteristică prin care aparatul te notifică când trebuie să o activezi şi presupune eliminarea bacteriilor din cuvă fără a folosi detergent.
Dacă aţi uitat să puneţi la spălat anumite rufe atunci o să vă ajute Add Wash care presupune existenţa uni uşiţe suplimentare pe unde pot fi adăugate articolele uitate.
Pentru haine foarte murdare există programul Hygiene Steam care presupune că hainele sunt igienizate cu aburi pentru eliminarea bacteriilor şi alergenilor.
Stă bine pe partea de design, fiind vorba despre un model de culoare inox cu uşă neagră. În felul acesta ieşim din monotonia electrocasnicelor de culoare albă.

Din păcate nu e un model slim, dimensiunile acestuia fiind de 60x85x55 lxîxa cm.
Că nu e un model smart nu e o problemă întrucât unele persoane nu sunt interesate să monitorizeze/controleze maşina de pe un telefon mobil.
Dacă vreţi o alternativă cu uscător atunci există variante, dar există şi varianta alegerii unui uscător dedicat, variantă care va fie mai economică dpdv al consumului de curent.