Samsung WD80T634DBH/S7, model cu uscător şi Wifi

Samsung WD80T634DBH/S7 este un electrocasnic modern care e de tipul 2 în 1: maşină de spălat rufe cu uscător. Capacitatea de spălare e de 8kg, iar cea de uscare e de 5kg aşa încât să fie suficient pentru o familie de 4 persoane.
Vă daţi seama că nu e un model slim, dimensiunile sale fiind de 60x60x85 axlxî cm. Din acestea se poate vedea că nici nu e prea mare.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern vizual şi ca funcţionalitate. Se poate observa că e un model de culoare albă pe al cărui panou de comandă se face referire la faptul că e smart (prin inscripţia Smart Things).


Păreri pro şi contra

Electrocasnicul Samsung WD80T634DBH/S7 e unul care nu consumă mult curent, dovadă fiind clasa B de eficienţă energetică. Consumul de energie combinat (spălat+uscat) e de 6,48 kWh pe ciclu. Pentru numai spălat e de 1 kWh per ciclu.
Nu e un aparat gălăgios, nivelul de zgomot fiind unul scăzut în cele 3 procese importante. În acest fel are 54 dB la spălare, 73 la centrifugare şi 59 la uscare.
Cum e în cazul altor modele Samsung şi acesta are Eco Bubble, adică spălarea la temperatură scăzută e la fel de bună ca cea la temperatură ridicată întrucât detergentul e transformat în bule pentru a pătrunde mai bine în rufe.
Vine cu o viteză de centrifugare de 1400 rotaţii aşa încât stoarcerea să se facă cât mai bine. În acest fel uscarea va dura puţin şi va fi perfectă.
Pentru igienizarea rufelor are Air Wash care presupune că e folosit aer foarte cald pentru eliminarea mirosurilor şi bacteriilor.
Dacă vreţi o curăţare profundă se poate folosi Hygiene Steam care e un program puternic care foloseşte aburi. Acesta îndepărtează murdăria greu de spălat şi bacteriile.

Te-ar mai putea interesa