Samsung WW11BB944DGMS7, păreri model de 11 seturi cu clasa A

Dacă vă doriți o mașină de spălat rufe pentru o familie formată din maxim 5 persoane atunci vă recomand Samsung WW11BB944DGMS7. Pe lângă faptul că are o capacitate de 11 kilograme, aceasta are o eficiență energetică A. În acest fel consumul energetic e de 53 kWh la 100 de spălări.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care se remarcă prin mai multe lucruri utile. În primul rând trebuie să scriu că are un aspect foarte plăcut. Panoul de comandă se poate vedea că are o culoare unică, iar în stânga acestuia este inscripționat faptul că are facilitate SmartThings. motor Inverter și AI Ecobubble.

Păreri pro și contra

Modelul acesta este unul echipat cu o tehnologie numit AI Ecobubble. Aceasta presupune spălare cu bule la o temperatură redusă. În felul acesta se face economie de curent.
Cum e la frigorifice, și acest model are Bespoke cu SpaceMax. Bespoke reprezintă un design modern, iar SpaceMax presupune capacitate mare cu dimensiuni exterioare compacte.
Dacă vreți să economisiți timp atunci puteți folosi opțiunea QuickDrive. Aceasta poate economisi timpul spălării până la 50 procente.
Se mai poate economisi timp și cu Super speed. În acest fel se poate spăla o încărcătură în 39 minute.
E un aparat foarte rezistent deoarece este realizat din materiale calitative. Spre exemplu, aș menționa sticla securizată la ușă.
Aparatul acesta are multiple programe, iar dacă vă interesează cel rapid atunci trebuie să știți că e de 15 minute.

Sunt și unele aspecte mai puțin bune de care trebuie să țineți cont, iar cele mai importante ar fi costul ușor peste medie și că nu are funcție de uscare.

Per ansamblu, aș recomanda o astfel de mașină de spălat haine celora vare vor un aparat modern ca funcționalitate și aspect.
Dacă vă interesează alte modele Bespoke de la acest producător atunci recomand WW11BB534DAES7 și WW11BB944DGHS7.

Te-ar mai putea interesa