Samsung WW11BB534DAES7, păreri model Bespoke

Samsung WW11BB534DAES7 vine ca o alternativă la WW11BB944DGHS7, dar e foarte interesant că are un cost de achiziție mult mai mic. Asta chiar dacă are caracteristici identice, după cum se poate vedea în această comparație.

Aparatul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care se remarcă prin un excelent raport între preț și dotări. din imaginea de alături se poate observa că are un aspect modern și că este inscripționat SmartThings. Acest ultim lucru presupune că aparatul poate fi comandat de pe un telefon.

Pro și contra

Modelul Samsung WW11BB534DAES7 are o capacitate de 11 kg așa încât să poată spăla pentru 4-5 persoane. Chiar dacă are o cuvă mare trebuie să știți că nu consumă mult curent întrucât are clasa A cu un consum de 53 kWh. 
Ceva interesant e că are SpaceMax, adică un interior mare și exterior normal. Așa ceva întâlnim și la frigorificele acestui producător.
Mașinile de la Samsung sunt cunoscute ca fiind echipate cu EcoBubble. Acest lucru e prezent și la acest model și presupune o spălare cu bule. Dacă folosiți această opțiune puteți economisi curent până la 70 procente și obține o spălare mai bună.
Sertarul va fi mereu unul curant deoarece e unul StayClean. Acest lucru e foarte util pe partea de întreținere. Iar în cazul în care doriți să aveți și o cuvă curată atunci vă poate ajuta programul Eco Drum Clean. 
Precum în cazul celeilalte mașini din gama Bespoke, și aceasta are un motor digital inverter garantat la 20 de ani.

Ca dezavantaj aș aminti că nu are funcție de uscare. Acesta fiind singurul lucru care v-ar putea deranja la aparat.

De final trebuie să scriu că mașina WW11BB534DAES7 celor de la Samsung e una deosebită din toate punctele de vedere.

Te-ar mai putea interesa