Samsung WW11BB944DGHS7, review model Bespoke

După frigorifice Bespoke, cei de la Samsung au lansat și mașinile rufe din gama Bespoke. O astfel de mașină de spălat rufe este Samsung WW11BB944DGHS7 care vine cu o capacitate de 11 kg așa încât să fie utilă unei familii de 4-5 persoane.
Ar trebui să precizez încă de la început că deși are o capacitate mare de spălare, eficiența energetică este una foarte bună deoarece are clasa A cu un consum de 53 kWh.

Electrocasnicul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu o multitudine de denumiri împrumutate de la frigorificele Samsung.

Păreri pro și contra

Modelul WW11BB944DGHS7 de la Samsung e unul care vine cu design Space Max așa încât interiorul să fie foarte mare (capacitate de 11 kg), iar exteriorul să fie unul normal (dimensiunile sunt de 60x60x85 axlxî cm).

Spre deosebire de modelele anterioare de mașini de spălat rufe, acesta vine echipat cu AI EcoBubble. Această metodă de spălare presupune economii de energie (până la 70 procente), mai multă grijă pentru rufe (până la 45 procente) și o îndepărtare mai bună a murdăriei (până la 24%).

Dacă întrebați despre aparat dacă are tehnologie de detectare a cantității atunci trebuie știut că are. Poartă numele de AI Wash Și folosind senzori avansați detectează greutatea, tipul țesăturii și gradul de murdărie.În felul acesta se pot face economii de resurse. 

Aparatul este realizat din materiale de calitate, același lucru fiind valabil și pe partea de componente. Despre motor trebuie să știe că este unul Inverter garantat la 20 de ani.

Dacă sunteți ocupați de tehnologii smart, trebuie să știți că pe lângă AI are și SmartThings Home Life care presupune posibilitatea controlării de pe un telefon. 

Aspecte negative ar fi că are un preț ușor peste medie, dar justificat dacă este să ne uităm la capacitatea mare de încărcare și la faptul că e un aparat smart.

Concluzie

Per ansamblu, recomand acest model celora care vor un aparat modern de la un producător de top. Cei de la Samsung ne arată că inovează pe toate planurile, nu doar la telefoane și aparate de aer condiționat.

Te-ar mai putea interesa