Samsung Wind-free Elite, model cu Ai Auto Comfort

Cei de la Samsung au scos recent pe piață modelul Samsung Wind-free Elite care vine în variantă de 9000 (AR09TXCAAWKNEU/AR09TXCAAWKXEU) și 12000 Btu (AR12TXCAAWKNEU/AR12TXCAAWKXEU). Deoarece am scris de curând despre modelul Avant trebuie să știți că principala diferență dintre acestea e eficiența energetică după cum se poate vedea din această comparație.

Modelul Elite vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Din poza de alături poți vedea că e vorba despre un aparat cu design minimal, design care e comun tuturor modelelor Wind-free.


Păreri pro și contra

Samsung Wind-free Elite e un aparat premium care se evidențiază prin facilitatea Wind-Free care presupune că aerul e dispersat prin 23000 de orificii aș încât să nu se producă senzația de vânt rece sau curenți reci de aer. Acest lucru se va dovedi foarte util pentru persoanele sensibile.
Un alt avantaj ar fi că are un consum energetic cu 77% procente mai redus comparativ cu dacă ar fi folosit Fast Cooling.

Nu trebuie să vă faceți stres cu diverse setări deoarece are AI Auto Comfort care presupune că aparatul optimizează automat diferite moduri și trece automat la cel mai potrivit mod.

Un aspect foarte important în cadrul acestui model e eficiența energetică, fiind vorba despre clasa A+++ la răcire și încălzire. La modelul de 12000 BTU vom avea un consum de 885W la răcire și 940 W la încălzire.

Nu trebuie să vă preocupe prea mult nivelul de zgomot deoarece nivelul de zgomot e de 16 până la 40 decibeli în funcție de treapta de viteză aleasă. Pentru un nivel de zgomot și mai scăzut acest model are mod Quiet.

Per ansamblu acest model e unul din clasa premium pentru acele persoane care vor un aparat ușor de folosit și care să nu ne afecteze negativ sănătatea.
Dacă vă interesează alternative atunci trebuie să vă recomand modelele Avant și Pure.

Te-ar mai putea interesa