Samsung RB38T672ESA/EF, review model clasa E de 385 litri

Samsung RB38T672ESA/EF e o combină frigorifică care se remarcă prin mai multe lucruri, cel mai evident fiind culoarea gri/inox. E un model care face parte dintr-o gamă nou apărută pe piață. Din aceasta mai fac parte modele precum RB36T672CS9/EF și RB38T672CS9/EF.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model cu o capacitate de 385 litri, eficiență energetică E și multiple sisteme de răcire.
Din poza de alături se poate vedea că aparatul e unul cu un design minim și cu spate Clean Back.

Aparatul RB38T672ESA/EF de la Samsung vine cu mai multe lucruri avantajoase, printre acestea fiind sistemul de răcire și eficiență energetică bună.
Modelul acesta vine cu tehnologie SpaceMax care presupune exterior compact și interior cu capacitate mare.
La partea de sisteme de răcire are All Around Cooling și No Frost. Primul lucru presupune o răcire uniformă alternativă la Multiflow. Iar, No Frost înseamnă că aparatul are răcire fără producere de gheață.
La interior are și un raft pentru sticle care vine cu o înălțime de 105 centimetri.
E ușor de întreținut prin faptul că nu se produce gheață (datorită No Frost) și că are un spate care poate fi curățat deoarece are capac. Acest capac are și rol de protecție.

Ca dezavantaje ar trebuie să evidențiez faptul că un cost ușor peste medie și că nu are dispenser de apă sau gheață.

De final trebuie să scriu că acest model e unul perfect pentru o familie de 3-4 persoane interesată de ceva cu capacitate mare, dar și care să nu consume mult curent. Evident că, după cum am scris mai sus, un lucru important e și important că are un sistem de răcire avansat. Acest sistem face ca alimentele să rămână mai mult timp proaspete.

Te-ar mai putea interesa