Samsung RB36T672CS9/EF review combină de 360 litri

Samsung RB36T672CS9/EF e o combină frigo de culoare inox care se adresează unei familii formate din până în 4 persoane. Având o capacitate de 360 litri se poate spune că e o excelentă combinație între frigider și congelator. De remarcat e faptul că e o alternativă la modelul RB38T672CS9/EF care vine de la același producător.

Frigorificul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci integrează o multitudine de lucruri utile. Cel mai important e capacitatea mare de 360 litri (e vorba despre un volum net), sistemul de răcire avansat și eficiența energetică.

Aparatul acesta are o eficiență energetică excelentă, fiind vorba despre clasa C cu un consum de 166 kWh. Acesta e unul dintre cele mai mari avantaje ale aparatului.
Un alt avantaj e sistemul de răcire No Frost și cel All Around Cooling. Ambele asigură o răcire uniformă și fără producere de gheață.
Compartimentarea e una foarte bine realizată și include chiar și raft pentru sticle. E vorba despre un raft cu înălțime de 105 centimetri. Trebuie remarcat și faptul că aparatul are tehnologie SpaceMax care presupune exterior compact și interior cu capacitate mare. Dimensiunile aparatului sunt de 60x66x194. lxaxî cm.
Cum e în cazul altor modele de la Samsung, și acesta e ușor de întreținut deoarece are No Frost, iar spatele e unul cu capac Clean Back.

Ca dezavantaj ar trebui să scriu că nu are dispenser de apă sau gheață. Un alt lucru care poate că nu vă place e faptul că înălțimea e cam mare de 194 centimetri.

Recomand modelul acesta celora care vor un aparat efficient energetic și care să aibă multă tehnologie integrată. Raportul dintre preț și dotări e unul foarte bun.
Despre producătorul Samsung trebuie să știți că e unul care produce aparatură de calitate. E vorba despre unul localizat în Coreea de Sud.

Te-ar mai putea interesa