Samsung RB38T672CS9/EF, review combină cu No Frost

Frigorificul Samsung RB38T672CS9/EF e unul de tipul combină frigorifică și se potrivește celora cu un buget ușor peste medie. Se poate spune că având culoare inox, acesta vine ca o alternativă la frigorificele albe cu care suntem obișnuiți.

Venind la un preț bun Vezi prețul special de azi » acesta ne oferă dotări precum No Frost, eficiență energetică C, sistem All Around Cooling și tehnologia SpaceMax. Nu se vede din imaginea de alături, dar aparatul e unul cu Clean Back, adică spate ușor de curățat.
Dacă prețul vi se pare ușor mare atunci trebuie să vă uitați la clasa de eficiență energetică care e C și reprezintă un consum de 169 kWh pe an.

Pe lângă clasa energetică foarte bună, aparatul RB38T672CS9/EF de la Samsung are și alte avantaje. Acestea le voi descrie în rândurile care urmează.
Sistemul de răcire e unul avansat, integrând All Around Cooling și No Frost. Primul lucru presupune o răcire uniformă, iar al doilea că nu se produce gheață (așa încât să nu fie necesară dezghețarea).
Întreținerea aparatului e un proces ușor prin prezența No Frost și a spatelui cu capac (denumirea e Clean Back).
Compartimentarea e bine realizată, aparatul având pentru sticle un raft special cu înălțime de 105 cm.
Volumul aparatului e unul ușor peste medie de 273 litri, iar aparatul are tehnologie SpaceMax. Acest lucru presupune interior mare și dimensiuni exterioare compacte. E vorba despre dimensiuni de 60x66x203 cm.
Mânerele sunt unele integrate așa încât aparatul să aibă un design cât mai minimal.

Singurul dezavantaj al aparatului ar fi că nu are dispenser de apă sau gheață.

Concluzia mea legată de acest frigorific e că merită banii, raportul dintre preț și dotări fiind foarte bun. Când vă uitați la frigorifice e important să aibă No Frost și eficiență energetică cât mai bună.

Te-ar mai putea interesa