Samsung RB38T600ESA/EF, combină clasa E cu No Frost

Combina Samsung RB38T600ESA/EF se adresează celora care vor un aparat încăpător și care să fie echipat cu multă tehnologie utilă. Nu face parte din gama Bespoke, dar are un design foarte plăcut așa încât să se integreze perfect într-o bucătărie modernă.

Modelul acesta are Clean Back precum alte modele de la Samsung și e de culoare inox. Dacă vreți o alternativă de altă culoare atunci există modelul Samsung pe negru. Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat din categoria premium.

Păreri pro și contra

Modelul Samsung RB38T600ESA/EF e unul cu o eficiență energetică deosebită întrucât are clasa E. Conform etichetei energetice consumul e de 264 kWh pe an. Pe etichetă e menționat și nivelul de zgomot de 35 decibeli.
Referitor la zgomot trebuie să scriu că la modelele cu No Frost e ceva mai mare decât la alte modele care nu au așa ceva deoarece dezghețarea se face automat. Zgomotul e datorat apei care se scurge în tăviță și temperaturii ambientale foarte mari.

Pe lângă No Frost are și All Around Cooling, adică un sistem care presupune răcirea în mod egal a interiorului aparatului.

Compartimentarea e una standard cu 3 compartimente în congelator, 3 rafturi în frigider și 2 compartimente pentru fructe+legume.

Dimensiunile sunt unele normale, fiind vorba despre 60x66x203 lxaxî cm. Greutatea aparatului e una de 71 kg așa încât două persoane să poată căra fără probleme acest aparat.
Probabil că ați observat că aparatul are mânere integrate pentru a face aparatul ușor de deschis și cu u naspect minim.

Per ansamblu un astfel de aparat e pentru persoanele interesate de un produs calitativ de la un producător premium.
Garanția standard e una de 2 ani, dar poate fi mărită la mai mult în cazul în care doriți așa ceva.

Te-ar mai putea interesa