Samsung Bespoke RB38A7B5312/EF, model pentru pretențioși

Samsung Bespoke RB38A7B5312/EF e un frigorific premium din seria Bespoke. Vine cu o capacitate mare de 387 litri, No Frost şi clasa C de eficiență energetică.
Un astfel de aparat se adresează persoanelor care sunt pretențioase întrucât pe lângă dotările utile are şi un design splendid.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care arată premium şi vine cu dotări de ultimă generație. Modelul de faţă e unul alb, dar i se poate schimba culoarea folosind un panou decorativ.

Păreri pro și contra

Modelul Bespoke RB38A7B5312/EF e unul apărut pe piață la jumătatea lui 2021, iar din această cauză care un consum energetic mic și multe dotări utile.
Există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre acest Samsung, cele mai importante fiind:
1. Arată bine deoarece face parte din seria Bespoke care presupune că puteți personaliza aparatul într-o oarecare măsură.
2. E ușor de întreținut deoarece are Full No Frost și Clean Back (e întâlnit și la combina neagră RB34T672EBN/EF de la același producător). Prima caracteristică, adică No Frost, presupune că dezghețarea frigiderului și congelatorului se face automat. Clean Back presupune că pe spate există o placă care protejează aparatul și care ușurează ștergerea acestuia.
3. Are clasa C care corespunde unui consum energetic de 169 kWh pe an. Trebuie scris că e vorba despre noua clasă energetică care e valabilă și în țara noastră din 2021.
4. E echipat cu Twin Cooling Plus, acest lucru presupunând că fiecare compartiment are propriul circuit de răcire.
5. Are No Frost și diverse sisteme de răcire care fa ca alimentele să rămână mai mult timp ca proaspete.

Acest model se adresează acelor persoane care vor un aparat care să arate bine și să fie echipat cu multe tehnologii utile. Aceste tehnologii ajută la economisirea de curent și menținerea alimentelor proaspete mai mult timp.

Te-ar mai putea interesa