Samsung RB34T672EBN/EF, combină neagră cu No Frost

Samsung RB34T672EBN/EF e o combină frigo premium cu o capacitate de 340 litri, No Frost și All Around Cooling. Spre deosebire de altele aceasta are culoare neagră așa încât să fie optim pentru o bucătărie cu electrocasnice închise la culoare.
Are noua clasă E de eficiență energetică cu un consum energetic de 254 kWh pe an. E vorba despre noua clasă care e aplicată și în România din 2021.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Din poză se poate vedea că e un aparat cu exterior minim și cu mânere integrate. Pe ușa frigiderului e și un ecran digital.
Nu e vede din poză, dar acest aparat are Clean Back, adică facilitează o curățare ușoară a părții din spate.

Păreri pro și contra

Modelul Samsung RB34T672EBN/EF are o compartimentare bine realizată. Partea de frigider are 4 rafturi din sticlă și congelatorul are 3 compartimente. În frigider avem și un raft pentru sticle care nu e realizat din sârmă și 3 rafturi pe ușă.
Dimensiunile aparatului sunt unele compacte de 60x60x185 lxaxî cm. Greutatea sa e una mai mică decât la alte modele, fiind vorba despre 66kg.
Pe partea de confort este echipat cu No Frost așa încât să nu trebuiască să dezghețați aparatul, acest proces fiind unul automat.
Un alt lucru util e All Around Cooling care e o alternativă la Multiflow. În acest fel aerul rece e suflat la nivelul fiecărui raft.

Per ansamblu acesta e un frigorific pentru cei interesați de ceva încăpător, ușor de folosi și care să nu ocupe mult loc.
Dacă sunteți interesați de alternative de la Samsung atunci găsiți aici câteva modele. Recomand să alegeți doar modele cu No Frost, deoarece e mai confortabil.

Te-ar mai putea interesa