Samsung MG22M8274AT/E2, cuptor cu microunde incorporabil cu interior ceramic

Samsung MG22M8274AT/E2 este unul dintre acele cuptoare cu microunde incorporabile care au un design ceva mai modern și se datorează combinației de negru cu inox, dar și panoului de control complet electronic. Adică nu mai avem acel buton rotativ din partea de jos cu care setam treapta sau poate cantitatea de pe suport. Fiecare brand oferă un design diferit, iar la acesta vedem chiar și un plus de dotări (funcții). Se poate vedea că nu este chiar ca și modeleul convențional care îl puneți pe blat sau poate pe un suport de perete, ci trebui incorporat parțial.

Poate că vă depășește bugetul, însă trebuie să știți că în general aparatele incorporabile costă mai mult (sunt și câteva excepții). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Acesta poate fi folosit și pentru a găti diverse preparate, însă nu în cantități generoase cum se întâmplă la cuptoarele de 60-80 litri. În acest sens, grill-ul este foarte importante și va rumenii mâncarea pentru a obține gustul dorit. Dacă tot vorbim de funcții, cuptorul de sus are:

  • dezghețare rapidă, astfel că nu mai trebuie să aștepți pentru a pregăti mâncarea.
  • o altă noutate pentru acest tip de aparat este funcția de eliminare a mirosurilor, astfel că indiferent ce ați pregătit anterior, viitoarele preparate vor avea gustul mult dorit.
  • modul Eco vă ajută să economisiți energie în special când nu folosiți aparatul.
  • rumenire în 30 secunde.
  • păstrare la cald.

Interiorul ceramic este prezent și la late cuptoare de la acest brand și este foarte important pentru că veți pregăti diverse preparate și vreți ca interiorul să poată fi curățat ușor. Poate că acest aspect nu l-ați considerat atât de important, însă nu sunt foarte multe ca acesta.

Concluzie

Samsung MG22M8274AT/E2 este acel gen de cuptor cu microunde de care nu vă puteți plânge și opțiune ca Auto Cook vă va fi de folos. Cu alte cuvinte, îl veți folosi cu ușurință și veți ajunge la concluzia că a meritat să dați acei bani în plus. Costă mai multe decât concurența (Candy MIC 201 EXEE) dar oferă și ceva în plus, adică vorbi mde niște dotări foarte utile.

Te-ar mai putea interesa