Samsung MS23K3515AK/OL, cuptor cu microunde cu interior ceramic

Cuptorul cu microunde din imagine este Samsung MS23K3515AK/OL și e destul de popular fiind prezent pe piață de ceva timp. Majoritatea utilizatorilor apreciază calitatea materialelor folosite, dar și funcționalitatea sa. Designul acestui aparat e unul modern, adică e complet negru și afișajul digital chiar e util. Sunt destul de multe cuptoare în acest buget, dar nu sunt ca și acesta. Veți vedea că la interior are pereți cu înveliș Ceramic Inside care se întrețin foarte ușor și nu trebuie să frecați mult pe ei dacă s-au murdărit.

Arată foarte bine în orice bucătărie, în special dacă vreți una în stil minimalist. Dacă considerați că e necesar și un grill, atunci trebuie să depășiți actualul buget deoarece anumite dotări afectează prețul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul de control trebuia să fie digital deoarece oferă mai multe funcții decât cuptoarele simple și veți vedea mai bine timpul rămas. Puteți gătiți diverse rețete care nu necesită grill și sunt destul de multe pe internet. Acest aparat e de ajuns pentru cei care nu vor să cheltuie mult pe un cuptor clasic și poate că nu petreceți mult timp acasă.

Dezgheață și încălzește rapid alimente dacă nu aveți timp de pierdut. La finalizarea programului are avertizare sonoră ca să știți când să scoateți preparatul. În manualul său sunt informații ceva mai detaliate și merită să le citiți că doar e un aparat modern.

Păreri pro și contra

Oferă destul de multe funcții utile: dezghețare, Auto Cook (gătit automat), topire/înmuiere, microunde, dezodorizare (eliminare mirosuri), blocare interfață și afișare ceas. Există modul Eco în caz că doriți să economisiți energie și se va vedea pe factura de la energie. Acest cuptor e satisfăcător de puternic și silențios, nici nu ar fi nevoie de ceva în plus și, bineînțeles, dotările sunt limitate de preț.

Samsung MS23K3515AK/OL are un interior voluminos iar suportul rotativ are un diametru generos pentru ca voi să puteți pune orice fel de farfurie ceramică sau de carton. Raportul calitate/preț e excelente și poate aveți ocazia să-l luați la un preț foarte bun.

Te-ar mai putea interesa