Ruris DAC 7000ACC2, principalele avantaje ale acestei motosape

Ruris DAC 7000ACC2 e o motosapă alternativă la motocultoare precum 732acc sau 731acc1. (Diferența dintre modelul de față și alternativele sunt acelea dintre o motosapă și un multicultor. Adică, motosapa are niște accesorii de bază și o putere rezonabilă, pe când motocultorul se adresează celora care vor ceva puternic pentru o gamă variată de lucrări ale solului.)
Acestea fiind spuse, acest articol sper să fie un ajutor în achiziționare acestui aparat întrucât vă va arăta principalele atuuri ale sale.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Se poate vedea că are un preț cu vreo 1.000 lei mai mic decât a unui motocultor, acesta reflectând și posibilitățile sale. Posibilitățile care sunt suficiente pentru uz casnic și lucrări pe terenuri nu prea mari.

Motive pro și contra

Această mașină de grădinărit Ruris DAC 7000ACC2 vine de la un producător de top, iar din această cauză e alegerea multora. Producătorul e unul român cu o lungă istorie în domeniu.

  • Motorul e tot unul de la General Engine, fiind vorba despre unul cu 7 cai cu 208 cc.
  • Greutatea e una mai mică decât în cazul unui motocultor, fiind vorba despre 80 kilograme.
  • Suportă o multitudine de accesorii, lista completă fiind prezentă de la pagina 15 a aparatului.
  • Cum se realizează montajul e descris detaliat în manualul de utilizare începând cu pagina 16.
  • Nu are sistem de iluminare, adică far.
  • Numărul de accesorii e unul redus.
  • Investiția se recuperează în timp, în funcție de cât de des folosiți aparatul și de suprafața arată.

În cazul motorului e vorba despre unul puternic realizat de firma AM General care are o tradiție de 100 ani în realizarea de motoare. precum e și în cazul altor aparate cu motoare și acesta are o putere maximă de 8CP, dar puterea netă e de 7 CP. Mai exact, puterea netă e obținută pe banc fără filtru și tobă.

De final trebuie să scriu că recomand acest model celora care doresc un aparat pentru arată în grădină și suprafețe de teren nu prea mari.

Te-ar mai putea interesa