Ruris 732acc, de ce să alegi acest model

Ruris 732acc e o alternativă la modelului 731acc1, diferența dintre acestea constând în mare parte prin faptul că 732acc are far (poate pentru cei pe care-i prinde noapte pe câmp). Acest lucru poate fi văzut în această comparație.
Acest articol dorește să vă familiarizeze puțin cu produsul și să scoată în evidență principalele motive pentru care merită să cumpărați motocultorul.

Dar, ar trebui să menționez că aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta reflectă puterea reală de 7,5 cai, multitudinea de accesorii incluse în pachet (și compatibile pe care le puteți cumpăra dacă vreți să faceți și alte lucrări), precum și faptul că Ruris e un etalon în acest domeniu.

Motive pro și contra

Modelul Ruris 732acc se diferențiază de cel 731acc prin prezența farului, iar restul atuurilor sunt aceleași.
Unul dintre atuurile cele mai importante e că are ca producător Ruris, adică o firmă românească cu tradiție și care e prezentă în mai multe orașe. Chiar dacă Ruris are o multitudine de magazine partenere, cei mai mulți vor cumpăra motocultorul de pe internet deoarece e mai ușor în acest fel. Asta deoarece pachetul cântărește undeva la 86 kilograme.
Să trecem la principalele motive pro și contra:

  • E un model profesional echipat cu motor General Engine de 7,5 cai putere. Acesta dezvoltă maxim 8,5 cai, dar pe banc (fără filtru și tobă).
  • Garanția e una standard, adică de 2 ani.
  • Poate fi utilizat pentru o multitudine de lucrări la sol. În acest sens avem accesorii în pachet, iar dacă vreți un accesoriu special atunci în manualul de utilizare aveți o listă cu accesorii compatibile.
  • Costul achiziției se recuperează în timp, în funcție de timpul lucrărilor, suprafața de teren și cât de des o să folosiți aparatul.

Din ce m-am documentat pe Internet, se pare că motorul General Engine e produs de indienii de la AM General care sunt specializați pe motoare și echipamente militare. Aceștia se laudă că în 10 0de ani au produs peste 1 milion de vehicule și peste 250.00 sisteme aferente.
Ar mai trebui spus că puterea de 8,5 cai e reală, dar datorită faptului că aparatul are filtru și tobă se ajunge la 7,5 cai.

Te-ar mai putea interesa