Ruris 731acc1, vezi de ce e cea mai bună investiție

Ruris 731acc1 e unul dintre cele mai populare motocultoare de pe piață, iar în această scurtă prezentare m-am gândit că ar fi util să evidențiez principalele motive pentru care merită achiziția.
Nu înainte de a menționa că Ruris e un brand românesc cu tradiție.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat complet. În pachet e inclus tot ce ai avea nevoie, adică toate accesoriile (pe lângă ce e în poză mai sunt disponibile și alte accesorii compatibile care sunt precizate pe paginile 21 și 22 ale manualului de utilizare).

Motive pro și contra

Înainte de a trece la prezentarea principalelor atuuri trebuie să scriu că varianta Ruris 731ACC1 e una profesională, lucru precizat și în instrucțiunile de utilizare. Deci, poate fi utilizată și în scopuri profesionale, nu doar acasă la dvs. Ca o alternativă la acest model există și varianta 732acc care se diferențiază prin faptul că are far, lucru sesizabil din comparația aceasta.
Dar să trecem aspectele pozitive și cele negative:

  • Motorul e unul foarte puternic deoarece are 7,5 cai, capacitate cilindrică 208 cmc și e în 4 timpi.
  • Pachetul de accesorii e unul cuprinzător, după cum se poate vedea din imagine.
  • Suplimentar pot fi achiziționate și alte accesorii, acestea fiind menționate de la pagina 21 din manual.
  • Poate fi utilizat pentru orice tip de lucrare de sol.
  • Costul de achiziție se recuperează în funcție de cât de des îl folosiți. Dacă aveți mult teren și sunteți un agricultor harnic atunci investiția se va recupera în 2-3 ani.
  • Pentru alte lucrări va fi nevoie de accesorii suplimentare și investiție suplimentară în achiziția acestora.
  • Utilizarea acestui aparat presupune că trebuie să fi bun de lucru.

(Referitor la putere trebuie scris că puterea maximă e de 8,5 cai, iar cea netă e de 7,5. Se menționează că puterea maximă e obținută la banc, adică fără filtru și fără tobă de eșapament. Deci, puterea de care o să beneficiați e de 7,5 cai.)

Pe site-ul Ruris e menționat că aparatul nu vine alimentat cu ulei și combustibil. Acest lucru cade în sarcina dumneavoastră.
Recomand să citiți cu atenție manualul de utilizare așa încât aparatul să vă țină cât mai mult.

Recomand acest model celora care vor un apart premium de la un producător cunoscut. Probabil că mulți nu știți, și de aceea trebuie să scriu că acesta (731k acc) e cel mai vândut motocultor de la Ruris. Lucrul acesta se datorează prețului, bun, dotărilor și calității.

Te-ar mai putea interesa