Rowenta X-Plorer S130 AI RR9067WH, 5 motive pt acest robot

Rowenta – producătorul german de electrocasnice – lansează aspiratorul robot Rowenta X-Plorer S130 AI RR9067WH. Aceștia se laudă că acest robot este ultra-thin, adică foarte subțire. În felul acesta, robotul are o grosime de circa 8 centimetri.

Aspiratorul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care vine ca o alternativă germană la roboții americani (iRobot Roomba s9+) sau asiatici (Roborock S7 MaxV Ultra) care sunt pe piață.

Argumente pro și contra

Sunt mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de aparat, iar eu aș dori să mă orientez înspre cele mai importante 5:

  1. Autonomia e una crescută de două ore (120 minute) deoarece are o baterie Li-ion. În felul acesta cu o singură încărcare se poate aspira o suprafață de 150 mp.
  2. Datele dvs. sunt în siguranță, acestea fiind stocate pe servere din Uniunea Europeană.
  3. E un aparat 4 în 1, având următoarele funcții de curățare: aspirare, periere, ștergere și de mop.
  4. Controlarea se realizează de pe aplicație, dar și vocal. Asistenți vocali compatibili sunt Siri, Alega și Google Home.
  5. Nivelul de zgomot e unul scăzut, fiind vorba despre 60 decibeli în modul silențios.

Recipientul de colectare este unul cu capacitate de 500ml, fiind vorba despre o capacitate normală pentru un astfel de aparat. Iar, deoarece unul cu funcție mop trebuie scris că are și recipient de apă cu capacitate de 150 ml. Dacă nu că interesează funcția de mop atunci puteți alege modelul RR7877WH care vine cu capacitate de 700ml.
Puterea aparatului e de 32 W, ia în privința puterii de aspirare mai trebuie adăugat că este între 2000 și 4000 Pa.

Verdictul meu referitor la acest model e că merită investiția dacă doriți ceva de la un producător european și care să fie echivalent roboților de la alți producători consacrați.
Fiind vorba despre Rowenta avem aceeași garanție că e reparabil 15 ani.

Te-ar mai putea interesa