Roborock S7 MaxV Ultra, păreri cel mai complet robot de aspirare

Roborock S7 MaxV Ultra este cel mai complet robot de aspirare din seria S7 și vine ca o variantă superioară la S7, S7 MaxV, S7 Pro Ultra. Spre deosebire de modelele amintite anterior, acesta are stație și alte facilități pe care le voi menționa în rândurile care urmează.

Acest model are un preț corect dacă e să ne raportăm la ce poate să facă și la faptul că se întreține singur (aici aș dori să fac referire la stația cu auto-curățare).
În momentul de față acest model e disponibil la două magazine online serioase:

 

Păreri pro și contra

Datorită caracteristicilor tehnice, acest model S7 MaxV Ultra este clar superior modelelor de la Xiaomi sau alți producători. Cele mai importante caracteristici tehnice ar fi suprafața maxim acoperită de 300 mp, durata de operare de 180 minute și presiunea de aspirație de 5100 Pa. Nu ar fi fost posibilă o durată de operare așa de mare fără o capacitate superioară a bateriei de 5200 mAh.
Evident că e un model cu mop, iar filtrarea aerului este una de tip EPA 11.
Nu știu dacă vă ajută la ceva dacă știți timpul de încărcare (charging time), dar acesta e de 6 ore. Se precizează că încărcarea durează cu 30 procente mai puțin.
Întreținerea e una minimală deoarece stația are mai multe roluri, printre care și cel de auto-curățare. Alte roluri ar fi auto-spălare, auto-umplere (cu apă) și auto-golire (de praf și ce a aspirat).

Singurul aspect negativ ar fi costul ușor mare, dar trebuie ținut cont de faptul că e un robot care va face multă muncă în locul dvs.

Per ansamblu, recomand acest Roborock S7 MaxV Ultra celora interesați de un aspirator complet ca dotări și care să poată face o curățenie de invidiat. Acest lucru se datorează în mare parte faptului că are funcție mop+aspirator și că partea de mop e una tip vibrantă. Mai exact este vorba despre tehnologie sonică de mopare care realizează 3.000 oscilații pe minut.

Te-ar mai putea interesa