iRobot Roomba s9+ s9558, păreri robot premium

Producătorul america iRobot are un nou robot de top – iRobot Roomba s9+ s9558 – pentru cei interesați de o soluție completă. Spre deosebire de modelul Roomba i7+ i7556, acesta are o putere de aspirare mai mare 40x.

Aparatul vine la un preț corect, iar pe acești bani primim un aparat de la un producător cu 30 ani experiență în acest domeniu (al roboticii).

Păreri pro și contra

Modelul de față vine cu multe dotări care te-ar face să-l achiziționezi, iar cele mai importante le voi menționa în rândurile care urmează.
Stația (Clean Base) cu care vine nu e doar una utilă la încărcarea bateriei, ci și pentru golirea recipientului. Este scris că suportă până la 30 containere așa încât dvs să uitați de golire timp de câteva săptămâni.
Curățarea e una la superlativ deoarece deține sistem AeroForce în 3 etape.
Bateria e una de 3300 mAh, iar încărcarea se realizează de câte ori e nevoie, aparatul reluându-și activitatea de unde s-a oprit (pentru a merge la stația de încărcare). Asta deoarece bateria ține vreo 120 minute (două ore)
Puterea de aspirare este menționată ca fiind de 40x, mai exact are 2500 Pa. Puterea de aspirare este cunoscută și ca presiune de aspirare.

Trebuie să precizez că acest model nu e și mop, iar dacă vreți o astfel de funcție atunci trebuie să vă orientați înspre modelul Braava Jet m6. Acesta este singurul dezavantaj al acestui robot de aspirare.

Multă lume se orientează înspre roboți de la iRobot deoarece nu au încredere în cei produși de chinezi. Încredere pe partea de confidențialitate. Acest producător menționează că ei oferă cele mai înalte standarde
de protecție a confidențialității așa încât datele dvs să rămână sigure.
Aș recomanda acest model iRobot Roomba s9+ s9558 celora care doresc un robot foarte bun pentru sarcini de aspirare. Pe piață o să găsiți modele ușor mai ieftine, dar acesta se evidențiază prin faptul că producătorul e unu de top și american.

Te-ar mai putea interesa