Roborock S7 Pro Ultra, probabil cel mai bun robot de aspirare

Cei de la Roborock au lansat pe piață Roborock S7 Pro Ultra, adică o alternativă de top la S7, S7 plus și S7 MaxV. Diferențele dintre aceste modele pot fi văzute în această comparație, dar le voi evidenția și în rândurile de mai jos.
De la început trebuie să scriu că S7 Pro Ultra este probabil cel mai bun robot pentru aspirare. Iar dacă nu, atunci este cele mai complet.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un aparat care e foarte performant și autonom. Din imaginea de alături se poate vedea că e un aparat care vine la pachet și cu o stație. Am pus această poză intenționat pentru a vedea ce e în pachet.

Păreri pro și contra

Pe lângă puterea de absorbție de 5100 Pa, acest model are un sistem automat de golire, sistem mop VibraRise și 3D Mapping.
Producătorul scrie despre stația „Empty Wash Fill” că este cel mai avansat dock, în momentul de față. Asta deoarece robotul este alimentat automat cu apă și este spălat tot automat. Prin spălat automat mă refer la faptul că mopul este spălat.
Controlul aparatului poate fi realizat de pe telefon, dar și vocal deoarece suportă mi mulți asistenți. Printre acești asistenți se numără Alexa, Google Home și Siri.
Pe partea de navigație are LiDAR, Adaptive Route Algoritms, 3D Mapping și Sensient Sensor Array.
Dacă aveți ceva parchet sensibil atunci trebui știut că roțile și periile sunt unele care nu zgâriem adică ScratchSafe.

Diferențe

Modelul de față este o alternativă la S7 MaxV Ultra, fiind o variantă mai accesibilă (ieftină) deoarece nu are ReactiveAi 3D. Comparativ cu S7 simplu, acesta are o stație 3 în 1 și o putere dublă.

Din tabelul de alături se poate vedea că în esență toate modelele S7 sunt același lucru doar că unele au stație ori dotări premium în plus. Golirea rezervorului de praf se face automat, iar stația poate acumula murdăria aspirată undeva până la 7 săptămâni.

S7 Pro UltraS7 MaxVS7
StațieDaDaNu
MopDaDaDa
Putere (Pa)510051002500
Baterie (mAh)520052005200
Autonomie (minute)180180180
Vezi prețVezi prețVezi preț

De final trebuie să scriu că acest model se adresează celora care vor un aparat complet pentru aspirare și cu care să nu-și bată capul când vine vorba despre întreținerea sa.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Roborock S7 Pro Ultra, probabil cel mai bun robot de aspirare”

  1. Centru cei care aveți: cum reușiți să îl utilizați pe etaje diferite? Stația de încărcare / curățare este destul de grea și voluminoasă. E peste mână să o plimbi pe scări săptămânal…

Comentariile sunt închise.