Roborock S7, aparat modern 2 în 1 – robot de aspirare și mop

Roborock S7 este un aparat modern care nu ar trebui să lipsească din nici o locuință spațioasă. Este un robot de aspirare sau aspirator robot destul de reușit deoarece față de concurență este echipat cu un mop în partea de jos (cam o treime din suprafața inferioară). Bineînțeles, pentru acesta are un recipient pentru apă destul de generos, cam ca și compartimentul pentru praf. Reprezintă o soluție pentru cei care au o locuință cu suprafață mare și vor ca spațiul de locuit să fie permanent curat.

Chiar dacă are un preț cam mare, pot spune că „știe” multe și nu o să intru foarte mult în detalii. Puteți studia și voi tehnologiile incorporate care vă pot face viața mai ușoară.

Merită sau nu merită cumpărat?

Un astfel de robot poate fi pus pentru un etaj/nivel, însă e bine să aveți ușile deschise sau poate aveți un spațiu de tip Open Space. Cu alte cuvinte, sunt necesari doi roboți dacă aveți o casă cu mansardă sau etaj, iar rezultatele sunt foarte bune, clienții fiind foarte mulțumiți. Dacă aveți animale de companie sau copii care mai intră încălțați în casă, acum nu mai trebuie să vă faceți griji. Se descurcă bine pe mai toate suprafețele, chiar și covoare (joase). Bineînțeles, nu o să dea cu mopul pe covor, acesta recunoscând suprafața imediat.

Există și o opțiune pentru a evita covorul în caz că l-ați aspirat deja cu un aspirator clasic (gen Philips PowerGo FC8243/09) și preferați doar să spele pe jos. Este un aparat Smart care poate fi monitorizat din aplicație și voi puteți vedea imediat ruta sa. Are un acumulator reîncărcabil cu o durată destul de mare – 180 minute. Filtrul său este unu lavabil și îl puteți curăța cu ușurință ca la un aspirator obișnuit, cel de evacuare fiind de tip Hepa. Indicatoarele vă atenționează când recipientul de praf trebuie golit.

Are funcții inteligente că doar este un aspirator Smart: încărcare automată, senzor anti-cădere (trepți), senzor mapare încăpere, senzor radar.

Concluzie

Este compatibil cu asistenți vocali Alexa și Google Asistent, dacă vreți un control diferit. Roborock S7 este perfect chiar și pentru cei care au încălzire în pardoseală (se ridică praful la acest sistem de încălzire) și nu numai.

Te-ar mai putea interesa