Philips EP2220/10, espressor automat pentru două băuturi

Philips EP2220/10 este un espressor automat premium cu care pot fi preparate două tipuri de băuturi şi două ceşti în acelaşi timp. Cele două tipuri de băuturi sunt espresso şi cafea.
De la început trebuie să scriu că faţă de modele de 2000-3000 de lei se diferenţiază doar prin faptul că poate prepara mai puţine tipuri. Dacă vreţi ceva mai capabil (dpdv al numărului de băuturi) atunci vă recomand modelul EP3243/50.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi primim un aparat modern care e uşor de folosit şi poate prepara o băutură calitativă în timp scurt.


Păreri pro şi contra

Modelul Philips EP2220/10 vine cu râşniţă ceramică care e durabilă. Philips se laudă că toate râşniţele lor sunt 100% ceramice, iar modelul de faţă poate prepara cel puţin 20.000 ceşti.
Precum în cazul altor modele de la acest producător are Aroma Seal, adică o funcţie care cafe ca boabele să-şi păstreze aroma şi râşniţa să aibă un zgomot redus.
Vine cu filtru de apă (Aqua Clean) care ajută la utilizarea unei ape purificate. Acest filtru face ca detartrarea să trebuiască făcută mai rar, adică undeva la 5000 de ceşti. Momentul când trebuie realizată detartrarea aparatului e notificat de către espressor.
Din păcate nu e un aparat smart aşa încât să poată fi controlat de pe telefon (cum e în cazul lui DeLonghi Primadonna), dar şi preţul e pe un sfert.
Pe lângă cele două băuturi amintite în introducere se poate prepara şi apă pentru persoanele cre vor ceai.
Vine şi cu sistem de spumare (a laptelui) bun, fiind de tip manual.
Chiar dacă se poate prepara un număr redus de tipuri de băuturi trebuie menţionat că se poate seta gradul de tărie al cafelei.

Per ansamblu acest aparat e unul pentru cei care vor să bea un espresso calitativ acasă. Vă asigur că va fi mai bun decât la orice local/pub/restaurant.

Te-ar mai putea interesa