Philips EP3243/50, espressor automat cu LatteGo

Espressorul Philips EP3243/50 e unul automat care poate prepara până în 5 tipuri de băuturi. Este complet echipat, adică are râşniţă, sistem de lapte şi diverse compartimente (pentru apă, cafea şi reziduuri).
Cele 5 tipuri de băuturi care pot fi preparate cu acest model sunt: cafea, espresso, cappuccino, latte macchiato şi americano. Evidentă se poate face şi apă fierbinte pentru persoanele care beau ceai.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care are două duze de cafea aşa încât să poată fi preparate două băuturi simultan.


Păreri pro şi contra

Aparatul Philips EP3243/50 e unul premium, lucru care se poate vedea şi din imaginile de mai sus, iar utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece are câte un buton pentru fiecare tip de băutură.
Râşniţa e una ceramică, lucru caracteristic espressoarelor marca Philips. Astfel de râşniţe sunt preferate faţă de cele de inox deoarece sunt mai eficiente (din punct de vedere al calităţii cafelei măcinate).
Dimensiunile sunt compacte, fiind vorba despre 27x43x37 lxaxî cm.
Cum e şi în cazul altor modele acesta are o presiune de 15 bar pentru a scoate toată aroma din cafea.
Precum în cazul altor modele de la Philips şi acesta are filtru AquaClean. Acesta are rol de a purifica apa şi de a prepara până în 5000 ceşti fără detartrare. Pentru a detartra aparatul există o notificare din partea aparatului.
Boabele de cafea vor rămâne mai mult timp proaspete datorită Aroma Seal. Această funcţie, pe lângă păstrarea boabelor mai mult timp proaspete, are şi rol de a reduce zgomotul râşniţei.

Per ansamblu acest aparat se adresează persoanelor care vor un aparat modern care să facă o băutură de foarte bună calitate. Philips e un etalon în domeniul espressoarelor şi nu veţi da greş dacă alegeţi un model de la ei.

Te-ar mai putea interesa