DeLonghi Primadonna Elite ECAM 650.75MS, espressor premium

DeLonghi Primadonna Elite ECAM 650.75MS e un aparat din categoria espressor automat care face parte din clasa premium. Faţă de alte aparate de genul poate fi controlat de pe telefon, poate prepara mai multe tipuri de băuturi şi are o multitudine de funcţii.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Primim un espressor modern, uşor de întreţinut şi care poate prepara mai multe tipuri de băuturi.


Păreri pro şi contra

Modelul ECAM 650.75MS poate fi controlat de pe un telefon mobil dar pentru acest lucru aveţi nevoie de aplicaţia De’Longhi Coffee Link. Puteţi folosit telefonul pe post de telecomandă şi beneficia de funcţii speciale. Telefonul trebuie să aibă conexiune bluetooth.
Dacă vreţi un control clasic (fără telefon) atunci aveţi la dispoziţie un panou. Panoul de comandă e unul de tipul ecran touch de 4,3 inci.
Poate prepara simultan două ceşti de cafea, lucru care poate fi văzut din faptul că are două duze de cafea.
Tipurile de băuturi care pot fi preparate de acest aparat sunt cafea (normală sau caffe lungo), ciocolată caldă, espresso (normal, dublu, macchiato), latte macchiato, cappucino (normal, dublu), flat white, apă fierbinte, lapte cald.
Materialele folosite la asamblarea acestui aparat sunt unele de calitate. De exemplu carcasa e din inox, iar râşniţa e una tot din acest material.
Pe partea de întreţinere are funcţii curăţare, detartrare şi program de clătire. Curăţarea e una automată pentru bătăi minime de cap.
Probabil aţi văzut că scrie că are funcţie Doppio+. Asta înseamnă că puteţi face cafea din boabe de cafea. Recipientul pentru cafea boabe având 400 grame.

Per ansamblu acest model e pentru persoanele care vor un aparat modern pentru prepararea cafelei de diferite tipuri. Există alternative la preţuri ceva mai mici, dar acesta vine cu mai multe lucruri cu care se diferenţiază clar.
Despre brandul De Longhi trebuie spus cu e unul italian, iar aparatura produsă de aceştia e una premium.

Te-ar mai putea interesa