Mitsubishi Kirigamine Zen, păreri ac premium

Mitsubishi Kirigamine Zen reprezintă gama de top de aparate de aer condiționat de la Mitsubishi Electric. E prezent în diverse culori și capacități. Cred că observați că are un nume foarte interesant și de aceea ar trebui să-l traduc. În primul rând Kirigamine e un munte din Japonia, iar Zen reprezintă un curent al budismului care înseamnă meditație. Probabil că producătorul vrea să ne spună că folosind un aparat de la ei o să te simți precum ai medita pe acel munte, adică foarte bine.

Spre deosebire de modelele de mijloc (aici fac referire la MSZ-DW25 și MSZ-AP35) acesta are wi-fi, filtrare foarte avansată și eficiență energetică superioară (A+++). Precum alte modele, și acesta are cele 3 funcții de climatizare (răcire, încălzire și ventilație). Dar, suplimentar are și purificare aer așa încât aparatul să fie considerat și purificator, oarecum.

  • Filtrare extrem de bună
  • Eficiență A+++ la răcire
  • Wi-fi
  • DC Inverter

În rândurile care urmează am să menționez principalele avantaje ale acestui model.
Partea de motor e una avansată deoarece e vorba despre unul tip Poli-poki și despre tehnologie DC Inverter. Aceste lucruri permit economisirea de resurse.
Purificarea aerului e una extrem de bună întrucât are filtru purificare aer, filtru cu ioni de argint, filtru nano platinum și filtru de enzime anti-alergen. De pe urma faptului că are atâtea filtre cred că vă dați seama că nu am exagerat când am scris că e un aparat premium.
Precum alte modele de aparate ac și acesta are funcții precum repornire automată, wi-fi și altele.
Eficiența energetică e A+++ la răcire cu un consum de 3,5 kW și A++ la încălzire cu un consum de 4 kW. E vorba despre niște valori de consum nominal.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul redus, depinzând de treapta de viteză aleasă. E între 21 și 42 decibeli, ventilatorul având 5 trepte.

Lucruri care trebuie luate în considerare ca dezavantaje sunt lipsa kit-ului de montaj și că are un cost peste medie. Dar, acest cost reflectă dotările.

În tabelul alăturat sunt principalele modele Mitsubishi Kirigamine Zen comercializate în țara noastră. Modelele de 12000 btu fiind cele mai populare deoarece permit răcirea unei suprafețe medii.

ModelMSZ-EF35VGKW E1MSZ-EF25VGKW E1MSZ-EF50VGKW E1
Capacitate12.000 btu9.000 btu18.000 btu
Suprafață35 mp25 mp55 mp
Eficiență energeticăA+++A+++A++

Concluzia mea referitoare la acest model e că merită dacă vreți ce e mai bun pe piață și vă interesează ceva care să purifice aerul., nu doar să-l răcească.

Te-ar mai putea interesa