Miele WSD 663 WCS, mașină de spălat rufe cu WiFi

Dacă căutați o mașină de spălat rufe mai deosebită și nu prea vă interesează bugetul pentru că ați fost dezamăgiți de alegerile trecute, Miele WSD 663 WCS ar putea fi o opțiune. Aparatele acestui brand au o durată de funcționare mult mai mare, iar dacă are și o clasă de eficiență energetică foarte bună, atunci chiar nu văd de ce nu ați vrea să o alegeți. Noua etichetare este mult mai strictă și cea mai bună este A, iar în cazul de față vorbim de un consum de numai 47 kWh la 100 de spălări.

Designul diferă de la un brand la altul, iar la acest vedem un afișaj electronic pe mijloc care iasă ușor în evidență datorită dimensiunii generoase. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Mașinile de spălat cu capacitate de încărcare 8 kg, respectiv 1400 RPM la centrifugare, sunt recomandate pentru familiile mai numeroase și nu numai. Depinde și cât spălați pe săptămână și poate că folosiți un uscător de rufe, iar ambele aparate trebuie să prezinte caracteristici similare. Nivelul de zgomot a scăzut și mai mult la aceste aparate datorită motorului modern numit ProfiEco, iar acesta este prezent doar pe mașinile acestui brand.

Un model performant, eficient și fiabil are dimensiuni mai generoase, iar din imaginea nu se vede că are o adâncime ceva mai mare de 60 cm. Tehnologiile sunt numeroase în cazul acestui model, iar eu voi menționa câteva dintre ele: CapDosing, TwinDos, WiFi, ProfiEco etc.

Concluzie

Miele WSD 663 WCS are un sistem de distribuire inteligentă a detergentului lichid numit TwinDos, pentru a se obține rezultate mai bune și un proces de spălare mai eficient. Se poate amâna pornire cu câte ore doriți, astfel rufele nu vor sta prea mult în mașină dacă aveți de lucru câteva ore. Aparatul are WiFi și pentru a vă bucura de această caracteristică, aveți nevoie de o aplicație pe telefon pentru a obține acele opțiuni suplimentare.

Dacă vă interesează alternative la acest model, atunci Miele WW 690 WPM și WSI 863 WCS ar fi niște opțiuni care merită puse pe listă.

Te-ar mai putea interesa