Miele WW 690 WPM, mașină de spălat rufe cu lățime mică

Mașina de spălat rufe Miele WW 690 WPM este un model care arată mult diferit de restul pentru că are încărcare superioară și dimensiuni diferite. Fiind un aparat mai compact, performanțele sale sunt limitate și vedem o capacitate de încărcare maximă de 6 kg. Aceste mașini sunt concepute pentru a funcționa diferit și nu putem să-i reproșăm prea multe deoarece are o lățime de numai 45 cm. Alți producători oferă modele similare cu lățime de 40 cm, însă calitatea materialelor și dotările sunt diferite. Aici vorbim de un brand de top care oferă soluții fiabile, dar și bine echipate (cum este Bosch WAL28PH1BY).

Probabil că ați văzut că acest producător nu oferă cele mai accesibile aparate de pe piață, însă nimeni nu s-a plâns de calitate. Cine a mai avut un aparat de la acest brand. știe că vorbim de aparate foarte bune și reprezintă o investiție bună. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Panoul de control este organizat diferit și interfața este destul de ușor de folosit pentru că avem toate informațiile pe ea. Pentru a vă lămuri mai bine, se poate studia chiar și manualul de utilizare că doar este diferită de restul.

Acesta poate fi instalată cu ușurință aproape oriunde deoarece nu ocupă mult spațiu și trebuie să aveți utilitățile aproape de ea. Pe partea de centrifugare văd o valoare destul de mare pentru o astfel de mașină de spălat, astfel că rufele sunt mai uscate la finalul programului. Chiar și așa acestea trebuie puse la uscat și puteți folosi un uscător de rufe pentru a vă ușura munca.

Consumul de energie este mai scăzut la modelele mai avansate, iar la cel de sus vedem o clasă de eficiență energetică C. Poate că pentru unii nu pare a fi prea mare, însă este vorba de noua etichetare care este mai strictă și cea mai bună clasă este A.

Concluzie

Miele WW 690 WPM impresionează cu dotări mai bune decât ce vedem pe modele de la alte branduri: fixare automată tambur, ComfortLift, detectare automată a cantității, control apă și multe altele. Vedem un plus de atenție la detalii, că doar pentru aceasta și plătiți acei bani în plus.

Te-ar mai putea interesa