Miele WSI 863 WCS, review model cu wifi Conn@ct

Dacă sunteți în căutarea unei mașini de spălat rufe de la un producător german atunci recomandarea mea e acest Miele WSI 863 WCS. Față de alte modele se evidențiază cu facilități smart, durată mare de utilizare și o multitudine de lucruri utile.
Cred că ar trebui să specific clar că nu e un model profesional, dar oferă cele mai înalte standarde de calitate.

Electrocasnicul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model foarte fiabil de la un producător german de top.
Cred că ar trebui să specific și că are o eficiență energetică deosebit de bună, fiind vorba despre clasa A cu un consum de 49 kWh la 100 spălări. Și ar trebui ținut cont de faptul că are capacitate de 9 kilograme, adică e suficientă pentru o familie de 3-5 persoane.

Aparatul acesta are și alte avantaje, pe lângă faptul că are clasa A de eficiență. Aceste avantaje sunt detectarea cantității, motorul ProfiEco și comandarea de pe telefon.
Aparatul are mai multe programe, printre acestea numărându-se programul rapid de 20 minute. Numărul total de programe e de 12.
Controlul aparatului poate fi realizat de pe un telefon smart, dar și de pe panoul de comandă. Din imaginea de mai sus se poate vedea că panoul de comandă e unul simplu așa încât să vă fie ușor să-l folosiți.
Ceva caracteristic mașinilor de spălat de la Miele e faptul că vine cu TwinDos, adică un sistem de detergent lichid. Distribuirea detergentului lichid se face în două faze pentru rezultate foarte bune și economisire detergent până la 30% față de soluții convenționale (distribuire manuală).

Ar trebui să scot în evidență și ce nu-mi place la acest model. E un singur lucru – prețul. Acesta aparent e mai mare decât la alți producători, dar aceasta e o doar o aparență. Costul e mare deoarece are o capacitate mare și multe facilități utile care nu le întâlnim la alții.

Recomand acest aparat celora care vor un produs de calitate și care au un buget peste medie. O să vedeți că banii îi veți recupera pe parcursul utilizării deoarece eficiența energetică e extrem de bună, iar durata medie de utilizare a aparatului e undeva la 20 de ani. Dacă Miele WSI 863 WCS vi se pare că are o capacitate prea mare atunci recomand alternativa de 8 kg – WSD 663 WCS.

Te-ar mai putea interesa