LG F4J3TM5WE, model cu uscător și Direct Drive

Aparatul LG F4J3TM5WE e unul din categoria mașinilor de spălat rufe cu uscător. În acest fel poate spăla 8kg și usca 5 așa încât să fie potrivit pentru o familie cu 3-4 persoane.
Dacă vă preocupă consumul de curent atunci trebuie să scriu că are clasa D la spălare cu un consum de 73 kWh la 100 cicluri și clasa E la spălare+uscare cu un consum de 326 kWh la 100 cicluri spălare+uscare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care ne ajută să facem economie de spațiu, bani și timp.

Din poză se poate vedea aparatul cu inscripții precum motor tip Inverter Direct Drive, 6 Motion și că are funcție de uscare.

Păreri pro și contra

LG F4J3TM5WE e un electrocasnic cu care poți spăla și usca fără întrerupere deoarece e mașină de spălat cu funcție de uscare.
Având 6 Motion DD înseamnă că tamburul face mișcări specifice așa încât țesătura să fie protejată.

Producătorul menționează că e vorba despre un model slim, acesta având dimensiuni de 60x85x55 lxîa cm. Nu e ceva nou ca o mașină cu uscător să fie slim deoarece LG mai are așa ceva, iar la alți producători întâlnim și la ei așa ceva (exemplu Heinner).

Din păcate nu am văzut să se facă referire la AI DD, iar dacă vreți așa ceva atunci trebuie să vă orientați înspre acest LG. AI DD detectează cantitatea și țesătura și în funcție de acest lucru adaptează consumul și alți parametri de spălare.

Nivelul maxim de zgomot e de 75 decibeli, fiind vorba despre zgomotul produs la centrifugare. E u nivel mediu.

Per ansamblu acest model e pentru acele persoane care vor un aparat premium pentru spălat și uscat haine. Garanția e una standard de 2 ani și poate fi mărită la mai mult… dacă doriți.

Te-ar mai putea interesa