Heinner HWDM-8614E, model slim cu uscător

Până curând dacă te interesa o maşină de spălat rufe slim cu uscător nu prea aveai ce alege, dar vine în ajutor Heinner HWDM-8614E. Aceasta e o maşină de spălat care poate spăla 8kg şi usca 6. În acest fel putem spune că e o variantă foarte bună pentru familiile formate din 3-4 persoane.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat eficient energetic. E vorba despre clasa E la uscare şi B la spălare. În ambele cazuri vorbim despre noile clase energetice.
Din poza de alături se poate vedea că e un model de culoare albă cu un design plăcut.


Păreri pro şi contra

Maşina Heinner HWDM-8614E e una echipată cu funcţie adăugare haine numită Reload. În acest fel se pot adăuga rufe în timpul ciclului de spălare.
Din imaginea pe care am pus-o mai sus se poate vedea că are o uşă ceva mai mare. Nu e doar o impresie deoarece uşa şi hubloul chiar au dimensiuni mari. Producătorul menţioneză că sunt extra large aşa încât articolele mai mari să încapă uşor. Prin articole mari se înţege lenjerii şi pături.

De obicei uscătoarele integrate nu au prea multe programe şi funcţii însă acesta permite selectarea nivelului de uscare pe patru trepte.
La uscare ne va ajuta destul de mult şi turaţia mare de stoarcere care e până în 1400 rotaţii. Aceasta e una variabilă între 600 şi 1400.

Dacă vreţi să spălaţi ceva rapid, dar să nu fie o cantitate prea mare atunci recomand programul rapid de 15 minute numit spălare express. Mai are şi alte programe, numărul total de programe pentru spălare fiind de 16.

Per ansamblu acest electrocasnic e unul din categoria premium pentru persoanele interesate de spălare şi uscare cu un singur aparat. În felul acesta faceţi economie de timp şi spaţiu.