LG F2DV5S8S0, maşină de spălat slim cu uscător

LG F2DV5S8S0 e un model nou de maşină de spălat rufe care se evidenţiază prin faptul că e slim (compactă) şi are uscător incorporat.
E perfectă pentru o familie cu 4-8 membri deoarece capacitatea de spălare e de 8kg.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se descurcă de minune în orice sarcină (de spălare sau uscare).
Din poza de alături se poate observa că nu se deosebeşte vizual faţă de o maşină simplă.


Păreri pro şi contra

Modelul LG F2DV5S8S0 e unul modern cu capabilităţi smart deoarece are wi-fi şi SmartThinQ. Tehnologia ThinQ de la LG presupune că aparatul poate fi controlat de la distanţă şi că se pot descărca programe suplimentare.
Dimensiunile sunt de 47x60x85 axlxî cm şi datorită acestora (în special adâncimii) e considerată ca fiind un model slim.
Consumul energetic e unul de 1.156 kWh pe an, iar cel de apă e de 25.000 litri. Eficienţa energetică e A, fiind vorba despre o eficienţă combinată între cea a maşiniii de spălat şi a uscătorului.
Nu e un aparat gălăgios deoarece nivelul de zgomot la spălare e de 53dB, la centrifugare e 70 şi la uscare e 53.
Dacă vă interesează viteza de centrifugare atunci trebuie ştiut că acest model e unul cu 1200 rotaţii. Este o viteză suficientă pentru ca uscarea să se facă în mod corespunzător.
Pentru cât mai puţine cute acest aparat se foloseşte de aburi prin intermediul tehnologiei LG Steam+ care elimină peste 99 procente din alergeni.
Precum în cazul aparatelor de aer condiţionat şi acest model beneficiază de repornire automată în cazul în care se întrerupe curentul.
Vine cu Fuzzy Logic în cazul acestui model fiind vorba despre AI DD care detectează cantitatea şi delicateţea materialului.

Dacă vă interesează o alternativă atunci acest Daewoo ar fi numai bun cu menţiunea că eficienţa energetică e mai scăzută.

Te-ar mai putea interesa