Roborock Dyad, review aspirator vertical

Dacă vă interesează un aspirator vertical de top atunci ar trebui să vă uitați la modelul Roborock Dyad. Acesta se diferențiază față de alte modele prin faptul că are mop, fiind primul aspirator de la Roborock care e vertical.
De la început trebuie să scriu că acest producător e unul specializați pe aspiratoare și în special pe roboți de aspirare.

Acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model de top de la unul dintre cei mai buni producători de aspiratoare.
Cred că vedeți că aparatul e unul fără fir, bateria fiind de 5000 mAh, iar autonomia de circa 35 minute.

Păreri pro și contra

Un aspirator precum Roborock Dyad vine ca o alternativă la Samsung Jet 60 Turbo VS15A6031R4/GE, principalele diferențe dintre acestea fiind faptul că modelul de față are mai multe funcții și are putere mai mare.
Spre exemplu, discutăm despre o putere de 260W, iar cea de aspirare e de 500W. Pentru a compara aparatul cu roboții de aspirare trebuie să scriu că acest model are o aspirație puternică de 13.000 Pa. Astfel că uscarea e una instantanee.
În opinia mea, capacitatea de colectare e una suficientă, fiind vorba despre 600 ml.
După cum am scris, aparatul are o baterie care ține circa 35 minute, iar durata încărcării e de 4 ore.
Foarte interesant e că aparatul nu trebuie curățat după ce aspirați prin casă deoarece rolele sunt curățate la apăsarea unui buton.

Ca dezavantaj aș menționa faptul că aparatul e unul cu un preț ușor mare.

Modelul de față e un aspirator de top de la un producător de renume și e perfect pentru acele persoane interesate de ceva cu portabilitate bună și care să-și facă treaba.
Despre producătorul Roborock trebuie scris că e unul care a fost fondat de Xiaomi, iar datorită acestui susțineri este astăzi în top.

Te-ar mai putea interesa