Indesit INNEX BDE964359EWSEU, review mașină cu uscător

Indesit INNEX BDE964359EWSEU e un aparat de tipul 2 în 1 pentru o familie de 4-6 persoane. Mai exact este o mașină de spălat rufe cu uscător alternativă la BDE764359WSEE (un alt model de la Indesit care are capacitate mai mică de 7kg l spălare).

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un aparat cu un excelent raport între preț și dotări. E mult mai ieftin decât modele echivalente de la alți producători și aici aș face referire la modelul FFWDB964369SBSVEE al celor de la Whirlpool.
Din poza alăturată se poate observa că e un model alb cu aspect clasic Indesit și cu inscripții precum Innex, Inverter Motor și Push&Go.

Păreri pro și contra

În rândurile care urmează mă voi concentra în a scoate în evidență principalele aspecte pozitive și negative.

  • Modelul acesta are clasa B/D a eficienței energetice. Adică B la spălare și D la spălare+uscare. Consumul la spălare fiind de 56 kWh, iar la spălare+uscare e de 307 kWh.
  • Datorită capacității superioare de 9 kilograme acest aparat poate spăla pentru 4-6 persoane.
  • Centrifugarea e una pe măsura capacității, adică una superioară de 1400 rotații. În acest fel rufele sunt stoarse mai bine.
  • Are programe rapide precum Rapid 30 minute la spălare și Wash&Dry 45 minute (pentru un kg de rufe care să fie spălate și uscate).
  • Se precizează că aparatul e realizat în Italia, acest lucru arătându-ne că e vorba despre unul de calitate superioară.

Dezavantajele acestui model sunt două: că nu e smart și că nu are uscător cu pompă de căldură. Primul lucru înseamnă că aparatul nu poate fi supravegheat de pe un telefon mobil, iar al doilea că va avea un consum energetic ușor mai mare decât uscătoarele cu pompă.

De final trebuie să scriu că recomand acest model celora care vor ceva eficient. Cu mențiunea că partea de uscare nu e la fel de eficientă ca în cazul unui model cu pompă de căldură. Acesta fiind singurul dezavantaj.

Te-ar mai putea interesa