Indesit INNEX BDE764359WSEE, păreri model cu uscător

Mașina de spălat Indesit INNEX BDE764359WSEE este un nou electrocasnic de tipul 2 în 1 care vine ca o alternativă la FFWDB964369SBSVEE de la Whirlpool. Față de modelul de la Whirlpool se diferențiază prin faptul că are o capacitate mai mică de 7kg la spălare și că vine cu un cost mult mai mic.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat de la un producător de top. Despre acesta trebuie să scriu că este unul italian, iar aspectul e unul plăcut. Din imaginea de alături se vede că e un aparat de coloare albă cu un panou de comandă simplă. În jurul acestuia sunt inscripții precum Inverter Motor, Push & Go și Innex.

Motive pro și contra

Aș dori să evidențiez principalele aspecte pozitive ale modelului Indesit INNEX BDE764359WSEE, cele negative fiind că nu e smart și că funcția de uscare nu e una cu pompă.

  1. Eficiența energetică e una bună, pe partea de spălare având clasa B, iar la uscare are D. În acest fel consumul la spălare e de 52 kWh la 100 de spălări, iar la spălare+uscare e de 307 kWh.
  2. Cum e la alte modele, și acesta are program rapid de spălare+uscare. E numit Wash&Dry 45 și presupune că în 45 minute spală și uscă o cantitate de un kilograme.
  3. Ca program rapid pentru spălare are Rapid 30 care ține 30 minute și e tot pentru o cantitate redusă de haine care nu sunt prea murdare.
  4. Producătorul precizează că aparatul e produs în Italia, acest lucru înseamnă fiabilitate mai bună printr-un CTC (control al calității) superior.

Concluzia mea referitoare la modelul acesta ar fi că merită banii dacă vă doriți ceva pentru o familie formată din 3-4 persoane care spală frecvent. Marele avantaj e că are un consum mic de curent și că e ușor de folosit.

Te-ar mai putea interesa