HP Pavilion 16-a0076nq, laptop cu i5-10300H și GTX 1650Ti

HP Pavilion 16-a0076nq e un laptop din categoria gaming pentru acele persoane interesate de ceva de calitate când vine vorba de un dispozitiv pentru sarcini solicitante. E o alternativă mai accesibilă la modelele Omen pentru persoanele care nu vor un raport calitate preț foarte bun.

Componentele sunt unele de generație nouă, iar un exemplu ar fi procesorul i5-10300H care e unul cu 4 nuclee și lansat în primul sfert al anului 2020.
Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine dpdv al construcției, aspectului și componentelor.

Păreri pro și contra

Modelul HP Pavilion 16-a0076nq e unul care prezintă mai multe avantaje pentru cineva interesat de ceva puternic, dar accesibil ca preț. Acestea sunt următoarele:
– Procesorul i5-10300H cu patru nuclee și cip grafic integrat tip Intel UHD.
– Memoria RAM de 16GB și stocarea pe SSD de 512 giga. E vorba despre niște cantități suficiente, iar dacă doriți mai mult atunci se poate pune spațiu suplimentar prin intermediul unui SSD extern sau ceva de genul.
– Placa video tip GTX 1650 Ti cu 4GB memorie video care e una suficientă pentru jocuri noi și alte sarcini solicitante dpdv video.
– Conectica superioară prin prezența a 3 porturi USB, HDMI 2.0, LAN Gigabit, wireless ax, bluetooth 5.
– Ecranul e unul de 16,1 inci cu rezoluție IPS, refresh la 144 Hz și strat anti-reflex.

Din păcate există și dezavantaje precum că nu are Windows și că procesorul nu e unul octa core. Recomand să instalați Windows 10 de pe un stick USB.

Acest dispozitiv e pentru acele persoane care vor ceva mai special și superior unui laptop office. Se va dovedi suficient pentru sarcini multimedia și jocuri datorită componentelor din dotare.
Dacă vreți ceva superior acestui model atunci vă recomand să vă orientați înspre un Omen sau ceva de genul.

Te-ar mai putea interesa