Hp Omen 15-en1008nq, laptop de 15 inci pentru gaming

Laptopurile de gaming sunt cea mai bună alegere dacă nu vă mai plac desktopurile și preferați ceva mai compact. HP Omen 15-en1008nq este unul dintre acestea și are componente ceva mai avansate decât restul. Mă refer atât la procesor, cât și la placa video dedicată, care nu sunt prezente pe serii accesibile. Designul noilor serii de gaming este diferit de cel văzut la cele anterioare și seamănă mai mult cu cel al laptopurilor clasice. Adică vedem linii simple și un design puțin mai compact.

Chiar și logo-ul s-a schimbat și cred că arată destul de bine, însă nu cred că vă interesează cum arată capacul laptopului. L-ați ales pentru performanțele sale și ce componente are la interior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Vedem cel mai nou procesor Ryzen 7 pe acest laptop și are specificații impresionante pentru cât costă: 8 nuclee, 3.2 GHz și tehnologie de fabricație 7 nm. Ecranul IPS oferă o experiență de vizionare bună și chiar nu cred că este necesar un monitor, eventual dacă vreți să faceți multitasking sau să vizionați filme împreună cu familia. Placa video RTX 3060 este excelentă dacă vreți să jucați jocuri care au opțiunea Ray Tracing (scene mai realiste).

Păreri pro și contra

Nu sunt multe recenzii sau păreri despre acesta deoarece anumite modele nu sunt prezente pe piață foarte mult timp, pentru că în fiecare lună apar altele noi. Poate fi upgradat puțin dacă nu vă convine spațiul de stocare oferit de acel SSD, că în rest nu prea aveți ce să upgradați. Multe componente sunt integrate și memoria RAM de 16GB e de ajuns pentru multe jocuri. Se poate conecta un monitor suplimentar sau chiar 4K deoarece vorbim de un port de tip Mini DisplayPort.

Hp Omen 15-en1008nq poate rula cele mai noi titluri la detalii satisfăcătoare sau poate că vă interesează doar un număr mare de fps-uri pentru jocurile de competiție. Ecranul de 144 Hz oferă o claritate superioară (fără blur) și veți vedea că veți obține rezultate mai bune. Tastatura sa este una specială deoarece are iluminare RGB pe 4 zone.

Te-ar mai putea interesa