Victus by HP 16-e0002nq, laptop de gaming alb cu procesor AMD

HP 16-e0002nq face parte dintr-o serie de laptopuri nouă de la acest brand. Îmi place combinația de alb cu negru, dar și alte aspecte de design. Puteți alege cu încredere acest nou model deoarece oferă un hardware nou și performant. Chiar dacă din imaginea de jos pare cam subțire, el este la fel ca și restul pentru că are componente similare și un sistem de răcire cu ventilatoare eficiente. Cu alte cuvinte, acesta poate fi folosit ca un înlocuitor pentru vechiul PC și se pot rula cele mai noi titluri, chiar și la detalii destul de mari (depinde de cerințe).

Are un preț rezonabil, ținând cont că nu mai aveți ce upgrada, adică oferă suficientă memorie și spațiu de stocare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ecranul este ceva mai mare decât cel clasic, adică are o diagonală de 16.1 inci, iar rezoluția rămâne neschimbată pentru că este vorba de același raport. Deci nu este chiar atât de mic, dar nici foarte mare. La prima vede ați putea spune că este un laptop clasic cu ecran de 15.6 inci, doar că este ceva mai compact și ecranul are margini subțiri.

Poate fi comparat cu un PC deoarece are conectivitate foarte bună, ceva mai multe dotări pentru ca voi să nu aveți nevoie de periferice.

Păreri pro și contra

Nu aș putea spune că este mai bun decât laptopurile din seriile Omen sau Pavilion, pot spune doar că este diferit. Dacă nu sunteți fan Intel, atunci puteți alege cu încredere acest laptop deoarece oferă cel mai avansat procesor AMD – un Ryzen 7 cu 8 nuclee și tehnologie de fabricație pe 7 nm. Imaginea este și ea foarte importantă, adică are un IPS cu rată de refresh ridicată pentru ca imaginea să rămână clară tot timpul (chiar și cât aveți mai mult de 60 de fps-uri).

HP 16-e0002nq din seria Victus este un laptop mai deosebit și se vede doar după cum arată. Sunt puține laptopuri de gaming albe, însă voi îl puteți folosi și pentru altceva. Poate că vreți să editați filmări cu ajutorul unor programe care necesită un hardware ceva mai bun.

Te-ar mai putea interesa