HP Pavilion 15-dk1027nq, model cu i7-10750H și GTX 1660 Ti

HP Pavilion 15-dk1027nq e un laptop din categoria gaming pentru persoanele interesate de ceva care să poată rula orice joc sau sarcină complexă.
Stă decent și pe partea de portabilitate deoarece greutatea e de 2,3kg, iar bateria cu 3 celule poate să țină și 6 ore.

Laptopul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un dispozitiv complet echipat pentru sarcini complexe.
Din imaginea de alături se poate vedea că modelul de față e unu de culoare neagră cu tastatură iluminată.


Păreri pro și contra

Modelul HP Pavilion 15-dk1027nq e unul cu procesor i7-10750H care are 6 celule și cip grafic UHD. Pe lângă acest cip are și unul cu memorie dedicată fiind vorba despre GeForce GTX 1660 Ti Max-Q.
Ergonomia e una foarte bună prin faptul că are greutate redusă, tastatură iluminată, ecran cu strat anti-reflex și panou IPS.
Ecranul e de 15,6 inci, dar va părea mai mare întrucât are margini înguste.

Nu are unitate optică, dar în schimb stă foarte bine pe partea de conectivitate deoarece are HDMI, Lan Gigabit, 4 porturi USB, wireless ax și bluetooth.
Nu are sistem de operare preinstalat, iar din această cauză recomand să instalați Windows 10. Se poate instala de pe un stick USB variata Home de Windows, iar instalarea va dura circa 10-15 minute. Driverele se vor instala automat de pe Internet atunci când laptopul se conectează.

De final pot spune că acest model e o variantă mai ieftină la modelele cu plăci video RTX și e ceva mai performant decât modelele cu procesoare i5.
Producătorul HP e unul serios și din această cauză e printre primele alegeri când vine vorba despre un notebook pentru lucru sau acasă.
Pentru a putea folosi acest laptop fără probleme vă mai trebuie și un mouse de calitate cum e Logitech G502 Hero.

Te-ar mai putea interesa