HP Pavilion 15-dk1037nq, laptop cu i7-10750H și RTX

HP Pavilion 15-dk1037nq e un laptop din categoria gaming pentru persoanele interesate de un model performant. Vine echipat cu procesor i7, placă video RTX 2060 și 16GB memorie RAM.

Laptopul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model echipat cu componente de top și portabilitate foarte bună pentru un laptop de gaming.
Din poză poți observa că are culoare neagră și că tastatura e una iluminată cu numpad în dreapta.


Păreri pro și contra

Laptopul HP Pavilion 15-dk1037nq are procesor six core i7-10750H foarte performant care la cpubenchmark scoate 12575 puncte.
Ecranul e unul de 15,6 inci a cărui rezoluție e FHD cu panel IPS. Pentru ca lumina să nu se reflecte de pe suprafața sa acesta are strat anti-glare.
Memoria e una la superlativ, fiind vorba despre 16GB tip DDR4. Stocarea e una reprezentată de un hard de 512GB.
Cum e și în cazul altor modele și acesta are o multitudine de porturi utile precum LAN Gigabit, 4 porturi USB, HDMI 2.0, wireless ax și bluetooth.
Nu are sistem de operare preinstalat, iar din această cauză recomand să instalați Windows 10 de pe un stick USB.
Pentru ca jocurile și sarcinile video să ruleze fluent, acest model are placă video RTX 2060 cu design Max-Q. Acest design presupune performanțe similare desktop, dar dimensiuni și consum reduse. Placa e mult mai perforantă decât o GTX pe care o întâlnim în alte laptopuri Pavilion.
Portabilitatea e una decentă pentru că discutăm despre o greutate de 2,23 kg și o baterie care poate să țină și 4 ore… în funcție de ce faceți pe laptop.

De final trebuie să scriu că acest model se adresează celor care vor un laptop performant pentru acasă ori la lucru.
Vă vor fi foarte utile dotările de ergonomie precum ecranul cu strat anti-glare, panoul IPS, greutatea redusă și tastatură iluminată.

Te-ar mai putea interesa