HP Pavilion 15-dk1018nq, laptop cu i5 şi GTX 1660 Ti

HP Pavilion 15-dk1018nq e un laptop care poate fi utilizat pe post de înlocuitor desktop întrucât are nişte caracteristici de top. Aş menţiona că are procesor quad core i5 şi placă video GTX 1660 Ti.

Un astfel de laptop e bun la jocuri, dar şi la editări video deoarece are componente suficient de puternice aşa încât să facă faţă celor mai solicitante sarcini.

Laptopul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model performant cu un aspect sobru aşa încât să poată fi utilizat şi de oameni de afaceri în şedinţe.

Păreri pro şi contra

Laptopul HP Pavilion 15-dk1018nq vine ca o alternativă la un HP cu GTX 1650 Ti despre care am scris de curând. Modelul de faţă are o placă video ceva mai performantă, adică un GTX 1660 Ti cu 6GB memorie video.
Procesorul e un i5-10300H care scoate 8794 puncte la benchmark. E un procesor mai mult decât decent pentru un astfel de notebook.
Memoria RAM e una suficientă de 16 giga, iar pentru stocare se foloseşte de un SSD cu capacitate de 512 giga. Poate că la un moment dat acesta SSD nu o să vă fie suficient şi de acea aş recomanda un hard extern sau un SSD extern. Un motiv „pro” un SSD extern ar fi că sunt mai durabile decât HDD-urile… pe lângă faptul că sunt şi rapide.
Nu are unitate optică, dar are cameră web HD şi sunet Bang Olufsen.
Stă foarte bine şi pe partea de porturi deoarece are LAN Gigabit, wireless ac, HDMI 2.0, 4 porturi USB (unul e de tip C) şi cititor de carduri). Puteţi conecta şi un mouse bluetooth deoarece are şi acest fel de conectivitate.

De final pot recomanda un astfel de laptop celora care vor un produs de calitate. Singurul lucru care mai trebuie făcut e să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB şi totul va rula excelent. Legat de drivere trebuie să scriu că acestea vor fi instalate automat de către Windows atunci când se conectează prima dată la Internet.

Te-ar mai putea interesa