HP Pavilion 14-ce3035nq, laptop cu i3

HP Pavilion 14-ce3035nq este un laptop din categoria office pentru acasă ori la serviciu. Pentru ca totul să ruleze fluent are un procesor i3, multă memorie RAM şi SSD. Din start trebuie să scriu că acest laptop nu e pentru jocuri deoarece nu are cip grafic cu memorie dedicată. Pentru jocuri vă recomand un model Omen sau Tuf.

Laptopul are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop modern cu portabilitate bună. Din poză puteţi vedea că e de culoare aurie şi că nu are taste numerice în partea dreaptă.


Păreri pro şi contra

Modelul HP Pavilion 14-ce3035nq e unul cu procesor de generaţie nouă – i3-1005G1 cu două nuclee. Acesta scoate 5261 puncte la bechmark şi are cip grafic integrat de tipul Intel UHD.
Ecranul e unul de 14 inci cu rezoluţie FHD, panel SVA şi finisaj anti-glare. În felul acesta putem spune că e un laptop bun la vizionat filme deoarece panelul va oferi unghiuri bune de vizualizare.
Memoria RAM standard e de 8GB, iar stocarea e reprezentată de un SSD cu capacitate de 512 giga.
Nu are unitate optică, lucru însemnând că Windows 10 se poate instala de pe un stick USB.
Stă bine pe partea de porturi deoarece are 3 USB, HDMi, LAN tip Gigabit şi wireless ac. Dacă vreţi să conectaţi un mouse fără fir atunci aveţi la dispoziţie bluetooth.
Referitor la baterie trebuie scris că are o baterie care poate să ţină şi 10 ore, iar greutatea e de 1,6kg.
Pe partea de ergonomie avem tastatură iluminată, greutatea redusă a dispozitivului şi faptul că ecranul e unul de pe suprafaţa căruia nu se reflectă lumina.

Un astfel de laptop e pentru persoanele care apreciază un produs de calitate şi îl vor pentru minim 5-6 ani. Produsele HP sunt cunoscute pentru fiabilitatea de care dau dovadă şi din această cauză sunt alegerea segmentului business.