ASUS TUF F15 FX506LI, laptop performant de culoare Bonfire Black

ASUS TUF F15 FX506LI e un laptop performant prezent în mai multe configuraţii, iar una e FX506LI-HN012. Această configuraţie are procesor i5, ecran FHD cu refresh de 144 Hz şi placă video GTX 1650 Ti.
Din prezentarea acestor caracteristici se poate vedea că aparatul e unul numai bun pentru jocuri ori sarcini solicitante.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Din imaginea de alături se poate vedea că e de culoare neagră, producătorul numind această culoare Bonfire Black. Tastatura e una completă cu numpad în partea dreaptă, lucru care va facilita o introducere uşoară a numerelor.

Păreri pro şi contra

Laptopul ASUS TUF F15 FX506LI e unul echipat cu procesor i5 quad core. Acest procesor e unul model 10300H pe arhitectură Comet Lake. Componenta aceasta e cea mai importantă dintr-un laptop deoarece oferă puterea de calcul. De exemplu un laptop cu procesor i7 ar fi mai bun deoarece are putere de calcul mai mare.
Ecranul e unul caracteristic pentru un astfel de laptop. Mai exact e vorba despre unul de 15,6 inci cu rezoluţie 1080p şi panel IPS. Cireaşa de pe tort în cazul acestui ecran e că are refresh la 144 Hz, lucru însemnând imagini foarte cursive.
Memoria e de 8GB, adică standardul zilelor de azi, maximul suportat fiind de 32 de giga.
Stocarea se realizează pe SSD, fiind vorba despre unul cu capacitate de 512 giga. Dacă vreţi mai multă stocare atunci se poate conecta un hard extern.
Ca în cazul altor laptopuri nici acesta nu are unitate optică, dar în schimb are multiple opţiuni de conectivitate. Aceste opţiuni sunt HDMI, USB (4 porturi), LAN Gigabit, wireless ax şi bluetooth. Referitor la wireless trebuie menţionat că e versiunea 6 aşa încât să aveţi viteze cât mai bune.
Stă excelent şi la capitolul ergonomie deoarece are tastatură iluminată, ecran anti-orbire şi greutate redusă.

Un astfel de dispozitiv e pentru persoanele interesate de un laptop performant care va fi la zi şi peste câţiva ani.

Te-ar mai putea interesa