Hotpoint NM11845WSAEUN, model Active Care de 8kg

Hotpoint NM11845WSAEUN e o maşină de spălat rufe cu clasa B de eficienţă energetică pentru o familie de 4-5 persoane deoarece are o capacitate de 8kg.

De la început trebuie să scriu faptul că acest aparat e unu non smart, adică nu poate fi controlat de pe un telefon mobil. În schimb vine cu sistemul Active Care, acesta presupunând 3 tehnologii într-o singură acţiune.
Maşina de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care va scoate cele mai persistente pete cu un consum redus de resurse.

Păreri pro şi contra

Pe unele site-uri o să găsiţi acest electrocasnic cu codul „Whirlpool NM11845WSAEUN”, dar e o greşeală întrucât e vorba despre un produs Hotpoint cu codul corect „Hotpoint NM11845WSAEUN”.
Vine cu detectare automată a cantităţii, acest lucru purtând numele de Active Load şi e integrat în Active Care.
Dacă uitaţi să puneţi la spălat o anumită cantitate de rufe atunci aveţi la îndemână Stop & Add care are şi un buton dedicat.
Whirlpool are Fresh Care, iar acest model Hotpoint are Final Care. Acest lucru presupune că hainele vor rămâne ca proaspăt spălate şi până la 6 ore după terminarea ciclului de spălare.
Dacă aveţi ceva de spălat şi nu e prea murdar sau e vorba despre o cantitate reducă atunci o să vă ajute opţiunea „Rapid”.
Utilizează abur pentru împrospătarea sau igienizarea rufelor. Are ciclu „Steam Refresh” care în 20 minute împrospătează cu aburi hainele care au stat mult în dulap. Opţiunea „Steam Hygiene” presupune că la sârşitul ciclului de spălare se elimină 99 din bacterii, aceasta fiind numai bună pentru aşternuturi şi prosoape.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul normal, adică de 55 dB la spălare şi 77 la centrifugare.

Aparatul nu consumă mult curent, în program standard consumând 0,71 kWh, iar pe an consumă 136 kWh.

Te-ar mai putea interesa