Whirlpool FFS7238WEE, mașină de spălat rufe FreshCare+ cu Steam

Modelul Whirlpool FFS7238WEE face parte din cea mai recentă generație de mașini e spălat și se vede după design. Este vorba de seria FreshCare+ care cu ajutorul opțiunii Steam (abur) va  păstra hainele moi și cu un miros proaspăt chiar și după finalizarea ciclului. Se poate observa că panoul de control tinde să fie cât mai minimalist și ușor de folosit, iar funcțiile sale sunt evidențiate de niște pictograme. În manualul său sunt explicate acele pictograme și programele sunt enumerate în jurul butonului central.

Are o ușă generoasă pentru o încărcare destul de ușoară, iar designul per total arată destul de bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașinile de spălat standard au un design atrăgător și de aceea mulți utilizatori nu prea aleg cele incorporabile care și așa nu sunt prea accesibile. Interfața a rămas cam aceeași, adică nu a devenit complet digitală, ci este în mare parte mecanică. Bineînțeles, varianta de sus este una de ultimă generație dar și accesibilă, iar pentru cei cu un buget mai mare le recomand seriile de top. Acelea oferă control la distanță prin WiFi și aveți nevoie doar de o aplicație pe telefonul mobil.

Funcțiile sale pot fi utile în anumite cazuri și unele nu le veți găsi la modelele de la concurență. Acestea sunt următoarele: nivel de murdărie, Clean +, anulare program, Start/Pauză, indicator progres program, blocare acces interfață.

Păreri pro și contra

Performanțele sunt lăudabile pentru acest buget, adică poate spăla până la 7 kg de rufe și capacitatea de stoarcere ajunge la 1200 RPM. Este echipat cu cel mai popular, fiabil și avansat motor – Inverter, astfel că vedem și un consum energetic destul de mic – clasa de eficiență A+++. Este una dintre cele mai silențioase mașini nivelul de zgomotos în timpul spălării fiind de numai 51 dB.

Whirlpool FFS7238WEE se laudă cu un număr destul de mare de programe de spălare, la care se adaugă și funcțiile menționate mai sus. Ținând cont că are o adâncime de 57 cm, o puteți instala aproape oriunde iar sub blatul din bucătărie ar fi suficient spațiu.

Te-ar mai putea interesa