Hotpoint NM11823WKEUN, model clasa A3+ cu Stop & Add

Hotpoint NM11823WKEUN e o maşină de spălat rufe premium cu consum mic de curent şi multe funcţii utile. Printre acestea aş enumera Stop & Add, Final Care, Opţiune Rapid şi ciclul anti-alergie.
Capacitatea de spălare a aparatului de faţă e una de 8kg aşa încât să se poată spăla rufe pentru o familie cu 4-5 persoane.

Aparatul are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care vine cu clasa A+++ de eficienţă energetică, fiindu-i atribuit un consum anual de 193 kWh. Consumul scris anterior e unul mediu, consumul depinzând de cantitate şi de cât de des spălaţi.

Păreri pro şi contra

Sunt mai multe lucruri pozitive în cazul acestui electrocasnic şi am să le descriu în rândurile ce urmează.
Maşina Hotpoint NM11823WKEUN vine cu Stop & Add care permite adăugarea de articole vestimentare chiar dacă aparatul a început să spele. O astfel de caracteristică e prezentă şi la alţi producători, la Beko purtând numele de AddXtra.
Final Care presupune că aparatul vine cu o opţiune care menţine hainele ca proaspăt spălate până la 6 ore după ce s-a terminat spălarea. Şi la Whirlpool există ceva similar numit Fresh Care+.
Aparatul foloseşte aburi pentru igienizare, reîmprospătare sau la programe dedicate (ciclul anti-alergie).
Are program pentru ţesături delicate care ar trebui spălate manual. În acest sens are certificare Woolmark.
Pentru reîmprospătarea rufelor se poate folosi programul Steam Refresh de 20 minute.
Motorul din maşină e unul Inverter care nu e doar silenţios, ci şi eficient energetic. Acest lucru se poate vedea în clasa energetică.

Din păcate nu are detectare automată a cantităţii, dar vine cu opţiune Rapid care poate reduce durata de spălare la jumătate, cu aceleaşi rezultate la spălare.

Aparatul e unul destinat oamenilor care vor un produs de calitate de la un nume cunoscut. Producătorul Hotpoint e unul american, fiind deţinut de Whirlpool şi Haier.

Te-ar mai putea interesa