Whirlpool FFL7238WEE, maşină de spălat tip FreshCare+

Whirlpool FFL7238WEE e o maşină de spălat modernă cu o capacitate de 7kg aşa încât să fie bună pentru o familie de 4-7 persoane.
Nu are uscător incorporat cu e cazul la alte modele, dar îşi va face treba foarte bine pe partea de spălare.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere… mai puţin pe partea smart deoarece nu poate fi controlat de pe un telefon inteligent sau ceva de genul.


Păreri pro şi contra

Modelul Whirlpool FFL7238WEE e unul foarte eficient energetic deoarece are clasa A+++ de eficienţă energetică cu ucn consum anual de 157 kWh. Nici consumul de apă nu e unul mare deoarece pe an consumă 10.840 litri.
Are 6th Sense care presupune că aparatul vine cu senzori care detectează cantitatea şi în funcţie de aceasta îşi adaptează spălarea.
Dimensiunile sunt unele normale de 57x59x84 axlxî, iar greutatea e de 65kg.
FreshCare+ presupune că aparatul păstrează hainele proaspete până la 6 ore de la terminarea cicluclui deoarece aplică abur şi oferă mişcări ale tamburului cu mai multe oscilaţii bidirecţionale.
Motorul care echipează această maşină e unul tip Inverter care se evidenţiază prin durabilitate, nivel scăzut de zgomot şi eficienţă energetică.
Vine cu funcţia „Călcare uşoară” care presupune că prin selectarea acestei funcţii ciclurile de spălare sunt modificate pentru formarea a mai puţine cute.
Dacă LG are 6Motion, Whirlpool are SoftMove. Acest lucru presupune mişcări specifice ale tamburului în funcţie de ţesătură aşa încât să obţinem rezultate perfecte.

Brandul Whirlpool e unul cunoscut la nivel mondial deoarece e pe locul 1 la electrocasnice, iar alegând un produs de la ei alegem ceva de calitate.
Modelul de faţă nu e smart şi nici nu are alte funcţii inutile care ar putea complica utilizarea sa. Acest lucru îl face potrivit pentru persoane de diferite vârste.

Te-ar mai putea interesa