Beko WUE8736CST, model cu HomeWiz şi AddXtra

Beko WUE8736CST este o maşină de spălat pentru o familie de 4 persoane care vrea să spele eficient şi ajutată de tehnologii smart.
Prin smart mă refer la faptul că aparatul vine cu HomeWiz. Această tehnologie funcţionează prin bluetooth, permiţând interconectarea aparatelor Beko precum şi controlul aparatului prin telefon.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care vine cu multe funcţii utile. Din imagine puteţi vedea că aparatul e unul cu un design premium, uşa fiind una de culoare inox. Pe aparat se pot vedea inscripţii precum Steamcure, ProSmartInverter şi HomeWiz.

Păreri pro şi contra

Maşina Beko WUE8736CST este echipată cu funcţia AddXtra care presupune că aveţi posibilitatea adăugării unui articol vestimentar chiar dacă maşina a început să spele.

O altă funcţie utilă e cea SteamCure despre care trebuie scris că presupune utilizarea de abur care ne ajută să scăpăm de cute (când e eliberat la sfârşitul programului) şi de pete de pe haine (când este eliberat la începutul programului).

Cantitatea de detergent utilizat va fi una minimă mulţumită Aquafusion care presupune economii anuale de până la 5,5kg detergent.
Are posibilitatea spălării a doar 4kg de rufe (jumătate de încărcătură) aşa încât funcţia Fast+ să reducă durata spălării la jumătate.
Programul zilnic este Daily Xpress şi presupune o spălare a 2kg în 24 minute, iar prin funcţia Fast+ se poate reduce la 14 minute.

Facturile la curent nu vor fi mari datorită eficienţei energetice A+++ -10% şi a unui consum anual de 175 kWh. Acest consum depinde foarte mult şi de cât de des spălaţi. Mai în detaliu: în program standard bumbac 60 consumă 1 kWh, în acelaşi program cu încărcătură parţială consumă 0,7 Kwh, iar în program bumbac 40 încărcătură parţială consumă 0,54 kWh.

Producătorul Beko e unul turc, iar eu recomand produsele lor deoarece au o fiabilitate bună. Modelul acest are garanţie standard 2 ani care poate fi de 5 ani dacă înregistraţi produsul pe site-ul producătorului.

Te-ar mai putea interesa