Hotpoint HAFC9 TI32SX, combină culoare inox

Hotpoint HAFC9 TI32SX e o combină frigorifică pentru persoanele interesate de un aparat cu capacitate mare, care să nu fie alb și care să aibă No Frost.
Nu consumă prea mult curent, chiar dacă are o capacitate mare de 367 litri. Mai exact are clasa E cu un consum de 254 kWh. E vorba despre noua clasă de eficiență energetică.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat modern ca funcționalitate și aspect.

Păreri pro și contra

Modelul Hotpoint HAFC9 TI32SX e unul din categoria premium datorită faptului că este echipat cu No Frost. Există câteva motive pentru care cineva ar alege acest model în defavoarea altora:

  • Total No Frost. Răcirea modelului de față se realizează fără a produce gheață. Nu e nevoie să dezghețați frigiderul și congelatorul deoarece totul e automat
  • Culoare inox. Dacă v-ați săturat de modelele pe alb care se îngălbenesc în timp atunci luați acest model gri.
  • Clasa E. Acest lucru presupune un consum de curent mic
  • Compartimentare foarte bună. Are inclusiv un raft din sârmă pentru sticle de vin.

Dacă vă interesează câteva alternative la acest model atunci vă recomand ceva de la un producător autohton – Arctic. Acesta are combinele AK60366M40NF (albă) și AK60366M30NFMT (gri). Puteți vedea aici o comparație între cele 3 modele.

Am văzut că unele persoane au scris că scoate sunete ciudate. Acest lucru e unul normal deoarece acela e procesul de dezghețare al aparatului, iar apa se scurge în acel recipient de unde se evaporă. Zgomotul poate să fie mai rar cu cât afară e mai cald.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul normal de 40 decibeli.

Aparatul acesta e pentru cei care vor un aparat mare în care să poată pună la păstrat multe alimente. va fi suficient unei familii cu 3-4 persoane.
Sub nicio formă acest aparat nu trebuie să fie amplasat într-o încăpere unde e foarte cald ori într-o începere destinată odihnei. Trebuie citit manualul de utilizare unde scrie câte ore trebuie ținut până a fi băgat în priză pentru prima dată și câte ore trebuie să stea gol fără alimente în el.
De asemenea montajul trebuie făcut cu boloboc așa încât să nu stea într-o parte. Acest lucru ar fi util pentru compresor ca acesta să funcționeze bine.