Hotpoint HAFC9 TI32SX, combină culoare inox

Hotpoint HAFC9 TI32SX e o combină frigorifică pentru persoanele interesate de un aparat cu capacitate mare, care să nu fie alb și care să aibă No Frost.
Nu consumă prea mult curent, chiar dacă are o capacitate mare de 367 litri. Mai exact are clasa E cu un consum de 254 kWh. E vorba despre noua clasă de eficiență energetică.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern ca funcționalitate și aspect.

Păreri pro și contra

Modelul Hotpoint HAFC9 TI32SX e unul din categoria premium datorită faptului că este echipat cu No Frost. Există câteva motive pentru care cineva ar alege acest model în defavoarea altora:

  • Total No Frost. Răcirea modelului de față se realizează fără a produce gheață. Nu e nevoie să dezghețați frigiderul și congelatorul deoarece totul e automat
  • Culoare inox. Dacă v-ați săturat de modelele pe alb care se îngălbenesc în timp atunci luați acest model gri.
  • Clasa E. Acest lucru presupune un consum de curent mic
  • Compartimentare foarte bună. Are inclusiv un raft din sârmă pentru sticle de vin.

Dacă vă interesează câteva alternative la acest model atunci vă recomand ceva de la un producător autohton – Arctic. Acesta are combinele AK60366M40NF (albă) și AK60366M30NFMT (gri). Puteți vedea aici o comparație între cele 3 modele.

Am văzut că unele persoane au scris că scoate sunete ciudate. Acest lucru e unul normal deoarece acela e procesul de dezghețare al aparatului, iar apa se scurge în acel recipient de unde se evaporă. Zgomotul poate să fie mai rar cu cât afară e mai cald.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul normal de 40 decibeli.

Aparatul acesta e pentru cei care vor un aparat mare în care să poată pună la păstrat multe alimente. va fi suficient unei familii cu 3-4 persoane.
Sub nicio formă acest aparat nu trebuie să fie amplasat într-o încăpere unde e foarte cald ori într-o începere destinată odihnei. Trebuie citit manualul de utilizare unde scrie câte ore trebuie ținut până a fi băgat în priză pentru prima dată și câte ore trebuie să stea gol fără alimente în el.
De asemenea montajul trebuie făcut cu boloboc așa încât să nu stea într-o parte. Acest lucru ar fi util pentru compresor ca acesta să funcționeze bine.

Te-ar mai putea interesa